Even voorstellen

Uw persoonlijke team van inkomensexperts Verzuim

Een zieke medewerker. Als werkgever krijgt u hiermee vroeg of laat te maken. Dan is het prettig te weten dat u goed verzekerd bent. U moet uw zieke medewerkers immers 2 jaar lang een groot deel van het loon doorbetalen. Met de Verzuimverzekering, ook wel ziekteverzuimverzekering genoemd, vangt u deze kosten op. Maar wij helpen u ook om verzuim goed te begeleiden. En waar mogelijk te voorkomen. Neem gerust contact met ons op

Wij helpen u graag

Service expert Jacqueline

Jacqueline Stelma

"Ik luister goed naar u, stel de juiste vragen en kom door mijn oprechte interesse altijd tot de best passende oplossing voor uw bedrijf."

Sander Holweg

Sander Holweg

"Ik houd mij graag bezig met het inzetten en optimaliseren van onze online kanalen. Gecombineerd met persoonlijk ‘offline’ advies zorg ik ervoor dat uw verzekeringstraject zo eenvoudig en prettig mogelijk verloopt." 

Vincent Hendriks

"Ik adviseer u op een ontspannen en enthousiaste manier over de risico's van verzuim en re-integratie van uw werknemers. Samen komen wij tot een oplossing."

Stephan Wielens

Stephan Wielens

"Ik help u met vraagstukken over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en vind samen met u een passende oplossing voor uw risico's."

Marianne Fleming

"Ik ga graag met u in gesprek. Voor alles is een oplossing!