Gratis oriëntatiegesprek 

Direct persoonlijk contact met onze verzuimspecialisten

Tijdens de intake bespreken we welke verzuimoplossing het beste bij uw situatie past.

Onze verzuimspecialisten stellen zich graag even voor

Elke werkdag van 8:00 tot 17:30 uur zijn onze specialisten bereikbaar vooral uw vragen.

Service expert Jacqueline

Jacqueline Stelma

"Ik luister goed naar u, stel de juiste vragen en kom door mijn oprechte interesse altijd tot de best passende oplossing voor uw bedrijf."

Sander Holweg

Sander Holweg

"Tijdens een persoonlijk gesprek zorg ik ervoor dat u snel en deskundig wordt geholpen. Daarnaast houd ik mij graag bezig met het optimaliseren van onze online kanalen om zo onze dienstverlening elke dag te verbeteren."

Vincent Hendriks

"Ik informeer u op een ontspannen en enthousiaste manier over de risico's van verzuim en re-integratie van uw werknemers. Ik help u graag met het beheersen van het risico van een zieke werknemer."

Stephan Wielens

Stephan Wielens

"Ik help u met vraagstukken over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en vind samen met u een passende oplossing voor uw risico's."

Marianne Fleming

"Voor alles is een oplossing! Daarom ga ik graag met u in gesprek."

Service expert Siandra

Siandra Klaassen

"Mijn kracht is complexe inkomensproducten op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitleggen."

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

  • Hoe ziet uw organisatie en situatie eruit? Denk aan het aantal medewerkers, uw branche en het type contract.
  • Welke oplossingen en opties zijn het meest geschikt voor uw situatie?
  • Hoe zit een verzuimverzekering in elkaar? En welke dekkingen zijn er?
  • Hoe past u uw verzuimverzekering aan als er iets in uw situatie wijzigt?

“Wordt ziekte als gevolg van het coronavirus ook gedekt door de Verzuimverzekering?”

Verzuimspecialist Sander Holweg: “Jazeker, als een medewerker door ziekte niet in staat is om zijn werk uit te voeren, dan wordt dat gewoon gedekt door de Verzuimverzekering. Ongeacht welke ziekte de medewerker onder de leden heeft.”

Ik heb een zieke medewerker. Kan ik nu ook bij jullie terecht?

De verzuimverzekering geldt bij het moment van afsluiten alleen volledig voor de medewerkers die niet ziek zijn. We kunnen uw zieke medewerker echter wel helpen bij zijn re-integratie zodra u de verzekering heeft afgesloten. Daarnaast kunnen we u helpen om aan de Wet verbetering poortwachter te voldoen. Dit kan zodra u uw verzuimverzekering bij ons heeft afgesloten, of als u gebruik maakt van onze eenmalige dienst Verzuimdossier-check. Is uw medewerker 28 dagen lang beter? Dan bent u vanaf dat moment ook voor deze medewerker volledig verzekerd."

Heeft u meer vragen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Hoe kan ik het beste verzuimrisico’s afdekken?

Met een verzuimverzekering dekt u verzuimrisico’s af. De vraag is alleen hoeveel risico’s u wilt afdekken. Wilt u volledig ontzorgt worden als het gaat om verzuim? Of wilt u alleen langdurige verzuimrisico’s afdekken? Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Wij bieden meerdere verzuimverzekeringen en u kunt binnen onze verzekeringen uw dekking kiezen. Heeft u een zieke medewerker en wilt u een second opinion? Ook dan kunnen we u helpen met onze Verzuimdossiercheck. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Heeft u meer vragen? Onze specialisten helpen u graag!

Moet ik altijd 2 jaar loon doorbetalen bij ziekte?

Nee, dat hoeft zeker niet. Heeft u bijvoorbeeld alleen werknemers met een jaarcontract in dienst? Dan geldt er een loondoorbetalingsverplichting tot einde dienstverband. En dan hoeft u dus ook niet het 2e ziektejaar mee te verzekeren. Dat scheelt natuurlijk weer in de premie. Biedt u uw medewerker later alsnog een vast contract aan? Dan kunnen we eenvoudig de dekking aanpassen. Dan bent u ook voor het 2e jaar gedekt. 

Benieuwd naar onze oplossingen? Onze specialisten vertellen u graag meer.