Direct deskundig en persoonlijk contact

Gratis oriëntatiegesprek met een verzuimspecialist

Wanneer uw medewerker ziek wordt moet u veel regelen. Dit kan best ingewikkeld zijn. Want wat moet u precies regelen? En met welke verzuimverzekering kunt u hierin als werkgever volledig ondersteund worden? Onze verzuimspecialisten zijn hier dagelijks mee bezig en helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Zo weet u direct welke verzuimoplossing past bij uw situatie.

Onze verzuimspecialisten stellen zich graag even voor

Elke werkdag van 8:00 tot 17:30 uur zijn onze specialisten bereikbaar vooral uw vragen.

Service expert Jacqueline

Jacqueline Stelma

"Ik luister goed naar u, stel de juiste vragen en kom door mijn oprechte interesse altijd tot de best passende oplossing voor uw bedrijf."

Sander Holweg

Sander Holweg

"Tijdens een persoonlijk gesprek zorg ik ervoor dat u snel en deskundig wordt geholpen. Daarnaast houd ik mij graag bezig met het optimaliseren van onze online kanalen om zo onze dienstverlening elke dag te verbeteren."

Vincent Hendriks

"Ik informeer u op een ontspannen en enthousiaste manier over de risico's van verzuim en re-integratie van uw werknemers. Ik help u graag met het beheersen van het risico van een zieke werknemer."

Stephan Wielens

Stephan Wielens

"Ik help u met vraagstukken over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en vind samen met u een passende oplossing voor uw risico's."

Marianne Fleming

"Voor alles is een oplossing! Daarom ga ik graag met u in gesprek."

Service expert Siandra

Siandra Klaassen

"Mijn kracht is complexe inkomensproducten op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitleggen."

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

  • Hoe ziet uw organisatie en situatie eruit? Denk aan het aantal medewerkers, uw branche en het type contracten van uw medewerkers.
  • Welke oplossingen en opties zijn het meest geschikt voor uw situatie?
  • Hoe zit een verzuimverzekering in elkaar? En welke dekkingen zijn er?
  • Hoe past u uw Verzuimverzekering aan als er iets in uw situatie wijzigt?

Wat moet ik voorbereiden voor het oriëntatiegesprek?

Voor het oriëntatiegesprek hoeft u niks voor te bereiden. Onze specialisten leggen u graag alles uit over onze Verzuimverzekering. Om tijdens het gesprek een goed beeld van uw situatie te krijgen zou u wel alvast wat gegevens kunnen verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Uw KVK-nummer.
  • De verzuimpercentages van 2018, 2019 en 2020 (indien aanwezig).
  • Gegevens over uw cao.
  • Of u al een contract heeft met een arbodienst.

“Wordt ziekte als gevolg van het coronavirus ook gedekt door de Verzuimverzekering?”

Verzuimspecialist Sander Holweg: “Jazeker, als een medewerker door ziekte niet in staat is om zijn werk uit te voeren, dan wordt dat gewoon gedekt door de Verzuimverzekering. Ongeacht welke ziekte de medewerker onder de leden heeft.”

Andere veelgestelde vragen

Onze Verzuimverzekering geldt bij het moment van afsluiten alleen voor de medewerkers die niet ziek zijn. We kunnen uw zieke medewerker wel helpen bij zijn re-integratie zodra u de verzekering heeft afgesloten. Daarnaast kunnen we u helpen om aan de Wet verbetering poortwachter te voldoen. Dit kan zodra u uw Verzuimverzekering bij ons heeft afgesloten. Of als u gebruikmaakt van onze eenmalige dienst Verzuimdossiercheck. Is uw medewerker 28 dagen lang beter? Dan bent u vanaf dat moment ook voor deze medewerker volledig verzekerd. Heeft u meer vragen? Neem dan contact op met onze specialisten.
Contact met specialist
Met een verzuimverzekering dekt u verzuimrisico’s af. De vraag is alleen hoeveel risico’s u wilt afdekken. Wilt u volledig ondersteund worden als het gaat om verzuim? Of wilt u alleen langdurige verzuimrisico’s afdekken? Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Wij bieden meerdere Verzuimverzekeringen aan. En u kunt binnen onze verzekeringen uw dekking kiezen. Heeft u meer vragen? Onze specialisten helpen u graag!
Contact met specialist
Nee, dat hoeft niet altijd. Heeft u bijvoorbeeld alleen medewerkers met een jaarcontract in dienst? Dan geldt er een loondoorbetalingsverplichting tot het einde van het dienstverband. En dan hoeft u dus ook niet het 2e ziektejaar mee te verzekeren. Dat scheelt u premie. Biedt u uw medewerker later toch nog een vast contract aan? Dan kunnen we eenvoudig de dekking aanpassen. Dan bent u ook voor het 2e jaar verzekerd. Benieuwd naar onze oplossingen? Onze specialisten vertellen u graag meer.
Contact met specialist
Wij berekenen de premie met verschillende factoren. We kijken hoeveel medewerkers u heeft. Ook kijken we naar de gegevens van uw medewerkers, zoals hun geboortejaar, jaarloon en geslacht. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe hoog uw verzuim in de afgelopen 3 jaar is geweest. Andere factoren die invloed hebben op de premie zijn de eigen risicoperiode en dekkingspercentage. U berekent de premie van de Verzuimverzekering eenvoudig en snel online. Heeft u vragen? Dan staan onze verzuimspecialisten voor u klaar.
Contact met specialist
Dat ligt er aan hoe uw bedrijf eruitziet en wat uw wensen zijn. Hoeveel medewerkers heeft u in dienst bijvoorbeeld? Heeft u voldoende geld om de verzuimkosten van uw medewerkers door te betalen? Wilt u juist financiële zekerheid? En hulp bij de wettelijke verplichtingen rondom verzuim en re-integratie? Dit zijn vragen die u uzelf moet stellen voordat u een verzuimverzekering afsluit. Onze specialisten helpen u graag bij deze vragen.
Contact met specialist