Contact over verzuim

Onze verzuimspecialisten helpen u graag

 • Bel direct of plan een gesprek wanneer het u uitkomt
 • Gratis oriënatiegesprek met een verzuimspecialist
 • Ook als u geen klant bent
Op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.

Gratis oriëntatiegesprek: zo gaan wij u helpen

 • Tijdens een kort gesprek van ongeveer 30 minuten doorlopen we uw situatie en welke Verzuimverzekering daarbij past.
 • Wij vergelijken verschillende opties met de juiste premies. Altijd op basis van uw situatie.
 • U hoeft niks voor te bereiden. Wel is het handig om het KvK-nummer, eventuele verzuimpercentages en gegevens over uw CAO bij de hand te hebben.
 • Het gesprek is telefonisch of via beeldbellen. Onze ervaring is dat we tijdens beeldbellen u nét wat persoonlijke kunnen helpen.
Op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur

Veelgestelde vragen over verzuim

Onze Verzuimverzekering geldt bij het moment van afsluiten alleen voor de medewerkers die niet ziek zijn. We kunnen uw zieke medewerker wel helpen bij zijn re-integratie zodra u de verzekering heeft afgesloten. Daarnaast kunnen we u helpen om aan de Wet verbetering poortwachter te voldoen. Dit kan zodra u uw Verzuimverzekering bij ons heeft afgesloten. Of als u gebruikmaakt van onze eenmalige dienst Verzuimdossiercheck. Is uw medewerker 28 dagen lang beter? Dan bent u vanaf dat moment ook voor deze medewerker volledig verzekerd. 
Met een verzuimverzekering dekt u verzuimrisico’s af. De vraag is alleen hoeveel risico’s u wilt afdekken. Wilt u volledig ondersteund worden als het gaat om verzuim? Of wilt u alleen langdurige verzuimrisico’s afdekken? Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Wij bieden meerdere Verzuimverzekeringen aan. En u kunt binnen onze verzekeringen uw dekking kiezen. 
Nee, dat hoeft niet altijd. Heeft u bijvoorbeeld alleen medewerkers met een jaarcontract in dienst? Dan geldt er een loondoorbetalingsverplichting tot het einde van het dienstverband. En dan hoeft u dus ook niet het 2e ziektejaar mee te verzekeren. Dat scheelt u premie. Biedt u uw medewerker later toch nog een vast contract aan? Dan kunnen we eenvoudig de dekking aanpassen. Dan bent u ook voor het 2e jaar verzekerd. 
Wij berekenen de premie met verschillende factoren. We kijken hoeveel medewerkers u heeft. Ook kijken we naar de gegevens van uw medewerkers, zoals hun geboortejaar, jaarloon en geslacht. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe hoog uw verzuim in de afgelopen 3 jaar is geweest. Andere factoren die invloed hebben op de premie zijn de eigen risicoperiode en dekkingspercentage. U berekent de premie van de Verzuimverzekering eenvoudig en snel online. Heeft u vragen? Dan staan onze verzuimspecialisten voor u klaar.
Dat ligt er aan hoe uw bedrijf eruitziet en wat uw wensen zijn. Hoeveel medewerkers heeft u in dienst bijvoorbeeld? Heeft u voldoende geld om de verzuimkosten van uw medewerkers door te betalen? Wilt u juist financiële zekerheid? En hulp bij de wettelijke verplichtingen rondom verzuim en re-integratie? Dit zijn vragen die u uzelf moet stellen voordat u een verzuimverzekering afsluit. 
Met beeldbellen heeft u een online gesprek met een specialist wanneer het u uitkomt. U kunt zelf de afspraak inplannen! Alle voordelen van beeldbellen op een rij:
 • U ziet elkaar, dus een écht persoonlijk gesprek met een specialist.
 • Het is simpel en veilig op laptop en mobiel.
 • U deelt eenvoudig uw scherm om iets te laten zien of door te nemen.
 • U kunt het gesprek voeren met meerdere mensen tegelijk.
 • U kiest zelf waar en wanneer u het gesprek voert.