Cyberzeker

Alle aandacht voor digitale veiligheid

Patch Management Oplossing

Voor uw software en hardware

Een patch is een stukje software om fouten op te lossen of verbeteringen aan te brengen in bestaande softwareprogramma’s en / of hardware. Patch management is het proces om patches op een gecontroleerde manier uit te rollen, te testen en te installeren op uw computersystemen.

Alle systemen en apparaten waar software op draait en die aan een netwerk gekoppeld zijn, worden meegenomen in uw patch management. Denk hierbij bijvoorbeeld aan besturingssoftware, applicaties, switches, firewalls, servers (ook virtueel), camerasystemen.

 

  • Onze Patch Management Oplossing voldoet aan de laatste meest recente updates en ontwikkelingen.
  • Onze oplossing omvat een totaaloplossing: een risico- en impact analyse, uitvoering van patches, testen en correcte plaatsing van de updates.
  • U geeft bij uw accountmanager of via het reactieformulier aan dat u de Patch Management Oplossing wilt afnemen.
  • De security specialist van één van onze partners neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken.
  • Op basis van dit gesprek ontvangt u de definitieve aanbieding voor een passende patch management oplossing.
  • Het vervolgtraject is afhankelijk van de aanbieding.
Indien u onze Firewall-, Antivirus- of Back-up oplossingen afneemt, dan is patch management voor deze systemen automatisch inbegrepen. Voor alle andere systemen kunt u een Patch Management Oplossing aanvragen, uiteraard in overleg.