Alles over Cybersecurity

Hoe staat het met uw digitale veiligheid?

Bedrijven worden steeds afhankelijker van netwerken, systemen en internet. Digitale veiligheid is daarom belangrijker dan ooit. Lees hier alles over cybercrime en cybersecurity. En hoe u uw bedrijf het beste beschermt tegen cyberrisico’s.
Cyber meeting

Wat is cyber security?

Uw bedrijfssysteem wordt gehackt of de gegevens van uw klanten liggen op straat. Als ondernemer moet u er niet aan denken. Toch krijgt elk jaar ongeveer 50% van de bedrijven met meer dan 10 medewerkers te maken met cyberincidenten (CBS, Cybersecuritymonitor, 2018). Bijvoorbeeld door cybercrime. Hiermee bedoelen we criminaliteit via netwerken, computersystemen of internet. Denk hierbij aan hacking. Of een DDoS aanval. Maar een cyberincident kan ook door uw medewerker worden veroorzaakt. Door het verliezen van een USB stick met klantgegevens. Of door het openen van een link in een phishingmail. Daarnaast kan uw techniek u in de steek laten. Een softwarestoring kan zo een cyberincident tot gevolg hebben. Het wordt steeds belangrijker om uw digitale veiligheid op orde te hebben. De beveiliging van uw computers, data en netwerken noemen we cybersecurity.

Controleer uw cyberveiligheid 

Is uw bedrijf beschermd tegen cyberrisico’s? Vul de checklist in om te zien hoe goed u beveiligd bent. Of download ons e-book Cyber Check en lees welke maatregelen u nog kunt nemen. 

Cyber checklist

E-book Cyber Check

Centraal Beheer deed onderzoek naar de feiten en cijfers over cyberrisico’s voor bedrijven. In deel 1 van dit e-book vindt u tips om de kans op cybercriminaliteit te verkleinen.

Cyber e-book checklist

Cyberchecklist

Met deze checklist controleert u eenvoudig uw ICT-beveiliging. En weet u welke maatregelen u kunt nemen om uw bedrijf tegen risico’s te beschermen.

Cyber Security Assessment

AVG-Checklist

Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Met deze praktische checklist ziet u of u aan de AVG voldoet. 

Onze oplossingen

Cyberverzekering

Met onze cyberverzekering voor mkb-ondernemers bent u goed verzekerd voor schade via netwerken, systemen en internet.

Cyber Assessment

Onze cyberexpert komt bij u langs op locatie. Hierna krijgt u een adviesrapport, met daarin de cyberrisico’s van uw bedrijf en de verbeterpunten.

Cyberincidenten voorkomen

U kunt zelf veel doen om de kans op een cyberincident te verkleinen. Wij hebben een aantal oplossingen voor u op een rijtje gezet.

Waarom Centraal Beheer als uw cyberpartner?

  • Kies zelf de Cyberoplossingen die het beste bij uw bedrijf passen
  • Krijg ondersteuning van experts met jarenlange ervaring op het gebied van cybersecurity
  • Ook als u nog geen klant bij ons bent, kunt u gebruik maken van onze Cyberoplossingen

Ervaring met verzekeringen èn diensten voor ondernemers
Ondernemers helpen doen we al meer dan 100 jaar. Met verzekeringen, maar ook steeds vaker met diensten die ervoor zorgen dat u kunt doen wat u het liefste doet: ondernemen. En dat gebeurt steeds vaker online. Met onze oplossingen helpen we uw cyberrisico's te verkleinen. En zorgen we dat u gewoon door kunt gaan met ondernemen als er toch een keer iets misgaat.