test

Oplossingen voor Architecten en Ingenieurs

  • Verzekeringen op maat voor uw werkzaamheden en mogelijke risico’s
  • Persoonlijk contact met 1 van onze specialisten
  • U kunt bouwen op de beste zakelijke schadeverzekeraar van Nederland

Speciale verzekeringen voor Architecten en Ingenieurs

Ontdek onze zakelijke schade- en inkomensverzekeringen op maat voor architecten en ingenieurs. Centraal Beheer is uw partner in zekerheid en veiligheid. Solide dekking, helder geïnformeerd en altijd persoonlijk contact. Bouw met vertrouwen aan uw toekomstige successen. 

Voordeel voor leden van de BNA en BNI

Door onze jarenlange samenwerking met de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) hebben wij veel kennis van de risico’s in uw branche. Bent u lid van de BNA? Als BNA-lid profiteert u van extra scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service.  

Ook zijn er afspraken gemaakt met de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI). Voor bureaus van interieurarchitecten. En ZZP'ers. Ook leden van de BNI profiteren van extra voordelen.

Maak kennis met onze specialisten Wilber en Fabrice

Wilber Hakman

Wilber Hakman

Ondernemers in de architecten-en ingenieursbranche helpen: daar krijg ik energie van! In het maken van de juiste keuzes voor het verzekeren van hun ondernemersrisico. Je kunt mij alles vragen over risicomanagement. Risicomanagement moet de onderneming niet dichttimmeren, maar juist stimuleren in het ondernemerschap.

Fabrice Vriezekolk

Fabrice Vriezekolk

Wat ik zo interessant vind aan architecten en ingenieurs is de enorme verscheidenheid aan expertise en specialismes die je tegenkomt in hun werk. En hoe projecten enorm van elkaar kunnen verschillen. Het is bijna altijd maatwerk. Dat is meteen het belangrijkste raakvlak met mijn eigen werk. Dat ik bij kan dragen aan de continuïteit en zorgen weg kan nemen bij klanten geeft een goed gevoel.

Goede start met de inkoopvoorwaardencheck

Architecten en ingenieurs met een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Centraal Beheer kunnen hun contracten laten checken bij 1 van onze experts. Binnen een paar werkdagen hoort u van ons of de opdracht verzekerd is. Óf dat de polis voor deze opdracht bijvoorbeeld moet worden uitgebreid.

Schadeverzekeringen

Speciaal voor architecten en ingenieurs zijn dit de schadeverzekeringen die aansluiten bij de branche.

Bedrijfsaansprakelijkheid

U verzekert schade die door u of uw medewerkers wordt veroorzaakt. Het gaat om schade aan spullen van anderen of schade aan personen.

Beroepsaansprakelijkheid

U verzekert uw bedrijf tegen financiële gevolgen van een beroepsfout waarbij een opdrachtgever financiële schade lijdt.

Cyber

Uw bedrijf loopt verschillende cyberrisico’s. Hieronder vallen alle ICT-risico’s op financiële schade. Deze risico's kunnen worden veroorzaakt door menselijke fouten. Of door cyber­crime. U verzekert deze cyberincidenten.

Gebouwen

U verzekert de herstelkosten bij materiële schade door brand, water, inbraak en storm. En natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder met uw bedrijf. Daar helpen we u ook bij.

Wagenparken

U kiest hoe u uw zakelijke wagenpark wilt verzekeren. De WA-dekking is verplicht.  Met WA beperkt casco (plus) verzekert u schade door brand, storm of natuur, diefstal en inbraak en ruitschade. Met WA casco verzekert u aanvullend schade door aanrijding en vandalisme.

Goed Werkgeverschap

U verzekert u en uw medewerkers tegen de financiële risico’s van een ongeval. In werktijd en in privésituaties.

Inkomensverzekeringen

Speciaal voor architecten en ingenieurs zijn dit de inkomensverzekeringen die aansluiten bij de branche.

Arbeidsongeschiktheid

Met een AOV verzekert u het inkomen uit uw beroep bij een ongeval of ziekte. U ontvangt een maandelijkse uitkering.

Verzuim

U verzekert de kosten van een zieke medewerker. U bent als werkgever verplicht 2 jaar (een deel) van het loon door te betalen. U verzekert de loondoorbetaling bij een zieke medewerker. En u krijgt hulp bij de wettelijke verplichtingen rondom verzuim en de re-integratie van uw zieke medewerker.

WIA

Na 2 jaar ziekte krijgt uw medewerker te maken met de wet WIA. Is uw medewerker voor 35% of meer arbeidsongeschikt? U kunt het inkomen van uw medewerker aanvullen tot minimaal 70% met een WIA-verzekering.

Interessant voor uw bedrijf

Wilber praat je bij over de inkoopvoorwaarden

Inkoopvoorwaardencheck

Fabrice praat je bij over zonnepanelen verzekeren

Zonnepanelen verzekeren

Wilber praat je bij over contracten sluiten

Contracten sluiten

Fabrice praat je bij over inkoopvoorwaarden

Inkoopvoorwaarden