Bent u op zoek naar een Kantoor aan huis verzekering?

En heeft u zakelijke inventaris en voorraden in uw woning of bijgebouw tot een waarde van €15.000,-? Dan heeft u als zelfstandig ondernemer niet een speciale kantoor aan huis verzekering nodig. Uw zakelijke inventaris en voorraden zijn standaard verzekerd met onze Inboedelverzekering.

Voorbeelden van zakelijke inventaris en voorraden die verzekerd zijn:

  • Praktijkinventaris
  • Handels- en goederenvoorraad
  • Kantoor- en bedrijfsinventaris
  • Opslag van bijvoorbeeld voorraad van uw webwinkel

De Inboedelverzekering is voor spullen die u thuis gebruikt

De spullen in uw woning zijn standaard verzekerd tot € 100.000,-. Dit geldt voor de bezittingen die u nu heeft of in de toekomst koopt. Dit kunnen ook spullen van andere personen zijn. En ook spullen die u gebruikt als zzp’er. Uw zakelijke inventaris is ook verzekerd als u in een recreatiewoning of kamer woont. Zakelijke inventaris en voorraden zijn alleen verzekerd met de Inboedelverzekering als er sporen van braak zijn. Sommige spullen thuis zijn niet verzekerd, omdat deze geen inboedel zijn. Bijvoorbeeld auto’s, motoren en caravans.

Meer informatie Inboedelverzekering

ZZP verzekeringen

Wilt u een hoger bedrag dan € 15.000,- verzekeren? Met de Bedrijfsmiddelenverzekering verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van schade aan uw bedrijfsmiddelen. De Bedrijfsmiddelenverzekering betaalt schade aan onder andere uw inventaris, goederen, gereedschap en materiaal.

Kan uw bedrijf niet zonder uw computernetwerk, voorraadsysteem of kassasysteem? Kies dan voor zekerheid. De Computer- en elektronicaverzekering beschermt u als zzp’er tegen de financiële gevolgen van een storing of schade.

Meer informatie Zakelijke Verzekeringen

Wilt u meer weten over verzekeringen?

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen, zoals een kantoor aan huis verzekering. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Deze websites geven u ook betrouwbare informatie.

U heeft alles goed geregeld, toch?

Met onze Risicoscan weet u het zeker.

Doe de Risicoscan