KVGO

Samen staan we sterk

Daarom bundelen het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO) en Centraal Beheer de krachten. Zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

KVGO en Centraal Beheer werken samen voor u

Door uw lidmaatschap van het KVGO profiteert u onder meer van de afspraken die het KVGO heeft met Centraal Beheer. U krijgt premiekorting op een groot aantal verzekeringen. Bovendien hebben wij exclusief voor de KVGO-leden een aantal producten afgestemd op de specifieke wensen binnen de grafische sector.

Verzuimverzekeringen

Verzuimverzekeringen

Als werkgever moet u voor uw medewerkers zorgen, ook als ze ziek zijn. Dat kost veel tijd en geld. De Verzuimverzekeringen van Centraal Beheer bieden een voordelige oplossing waarmee u de financiële gevolgen tot een minimum beperkt. 

KVGO Wia-verzekering

WIA-verzekering

Uw medewerkers maken het verschil voor uw organisatie. Elke dag weer. U kunt op hen rekenen en omgekeerd. Toch is er altijd een kans dat iemand arbeidsongeschikt raakt. Hierover zijn afspraken gemaakt in de Grafimedia-cao.   

Werkgevers Uitstapverzekering

De Werkgevers Uitstapverzekering van Centraal Beheer verzekert niet alleen de verplichte wettelijke uitkeringen. Maar biedt ook ondersteuning voor preventie en re-integratie. Want langdurig verzuim aanpakken, dat doen we samen.
  • 5% korting op de premie
Meer weten

Personeels­voorzieningen

Via het KVGO profiteren uw medewerkers van een hogere korting op de Personeelsvoorzieningen van Centraal Beheer. Bovenop het standaard scherpe tarief.
  • 10% korting op de autoverzekering
  • 8% korting op de woonverzekering
Lees meer

Zorgverzekeringen voor uw personeel

Naast de collectieve schade- en inkomensverzekeringen van Centraal Beheer biedt Zilveren Kruis u een collectieve zorgverzekering voor uw personeel.
  • 10% tot 15% korting op diverse zorgverzekeringen
Meer weten