Voor werkgevers

Een pensioen­regeling die past bij uw situatie

U wilt een pensioenregeling die past bij uw bedrijf. U wilt zonder zorgen kunnen overstappen of een nieuwe regeling kunnen invoeren. Maar hoe pakt u dat aan? Wij zorgen dat alles goed geregeld wordt voor u en uw werknemers. Uw werknemers kunnen zelf hun pensioen bekijken, op ieder moment. Ook het pensioen dat zij eerder hebben opgebouwd. Zo hebben zij grip op hun eigen financiële toekomst.

De voordelen op een rij

U beheert uw pensioenadministratie online 

Wij werken vanuit 1 online administratieplatform voor verschillende pensioenregelingen voor werkgevers. Voor zowel uitkerings- als premieovereenkomsten.

U profiteert van slim vermogensbeheer

Onze ambitie is zoveel mogelijk pensioen voor iedere euro inleg. Dit vraagt een slimme inrichting van het vermogensbeheer.

Implementatie en overstappen

Een onbezorgde overstap, daar kunt u bij Centraal Beheer APF van op aan. Ongeacht de pensioenregeling en ongeacht het aantal deelnemers.

Uw werknemers hebben inzicht en overzicht

Via het deelnemersportaal hebben uw werknemers online volledig inzicht in hun persoonlijk pensioen. Nu, maar ook straks, als een werknemer met pensioen gaat.

Blijf op de hoogte met onze webinars

De komst van het APF vraagt nieuwe kennis van u als werkgever. Wij helpen u graag om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Hoe? Met onder andere onze webinars over het APF.
Bekijk de webinars