Voor adviseurs

Een pensioen dat aansluit op de wensen van uw klant

De huidige generatie pensioenen voldoet niet meer aan de realiteit van vandaag de dag. Uw klanten vragen om moderne en toekomstbestendige pensioenoplossingen. Om inzicht in het pensioen, op ieder moment van de dag. U zoekt een pensioenuitvoerder die dat levert voor uw klanten. Tegen lage en budgetteerbare kosten. En u zoekt een pensioenuitvoerder die uw rol erkent en aansluit op uw bedrijfsmodel.

De voordelen op een rij

Administratief gemak 

Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF) werkt vanuit 1 efficiënt online administratieplatform voor alle soorten pensioenregelingen. Dit zorgt voor gemak, inzicht, snelheid en betrouwbaarheid.

Inzicht en overzicht 

Centraal Beheer APF is een digitaal pensioenfonds. Dit betekent dat deelnemers 24 uur per dag inzicht hebben in hun totale oudedagsvoorziening.

Helderheid in dienstverlening

Transparante dienstverlening en hoog serviceniveau. Dat is wat we voor uw klanten willen bereiken. Samen met u.

Implementatie en overstappen

Een betrouwbare transitie, daar kan uw klant bij Centraal Beheer APF van op aan. Ongeacht de pensioenregeling en ongeacht het aantal deelnemers.
Meer over het APF

Blijf op de hoogte met onze webinars

De komst van het APF vraagt nieuwe kennis van u als werkgever. Wij helpen u graag om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Hoe? Met onder andere onze webinars over het APF.
Bekijk de webinars