WIA-verzekering

We zijn er speciaal voor u als architect!

Als architect werkt u in een dynamische wereld. Geen dag is hetzelfde! U loopt daardoor ook specifieke risico’s. Centraal Beheer heeft daarom voor de architectenbranche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld die op uw risico’s zijn afgestemd.
  • Uitgebreid aanbod verzekeringen afgestemd op risico's voor architecten
  • Kennis van uw branche
  • Goede aansluiting op de Architecten-CAO
Door onze jarenlange samenwerking met de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) hebben wij veel kennis van de risico’s in uw branche. Bent u lid van de BNA? Als BNA-lid profiteert u van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service.

Goed om te weten!

Vanuit de cao voor Architectenbureaus is er een verplichting om een WIA-verzekering af te sluiten voor medewerkers. Onze WIA-verzekering sluit volledig aan op de Architecten-CAO. 

Bescherm het inkomen van uw medewerkers bij ziekte

Meestal zijn zieke medewerkers binnen enkele dagen weer aan het werk. Maar soms duurt het langer. Uw arbeidsongeschikte medewerker kan na 2 jaar ziekte te maken krijgen met een forse terugval in zijn inkomen. Onze WIA-verzekering biedt extra bescherming voor uw medewerkers tegen inkomensverlies. 

Een aantal uitgangspunten op een rij:

  • Uniek: wij bieden inkomensgarantie tot maximaal € 100.000,-
  • Alle medewerkers die u aanmeldt, zijn verzekerd. Dus geen gezondheidsverklaring
  • Hulp bij re-integratie van arbeidsongeschikte medewerkers

Onze experts staan voor u klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Meer informatie over de WIA-verzekering

Download e-book 'Eerste hulp bij arbeidsongeschiktheid'

Er zijn veel vragen rondom langdurige ziekte en arbeidsongeschiktheid. Met welke wettelijke eisen krijgt u te maken? Wat moet u allemaal regelen? En beter nog: hoe kunt u de kans op arbeidsongeschiktheid bij uw medewerkers verkleinen? 
Download ons e-book

Bekijk ons filmpje: Wat is WIA?

Podcast WIA

Goed werkgeverschap met een WIA-verzekering

Wat als een medewerker ziek wordt? Welke financiële risico’s loopt de werkgever en de medewerker? Blijf op de hoogte en luister nu naar onze WIA podcast. Hierin beantwoorden onze experts de meest gestelde vragen over de WIA-verzekering.

Dit kunt u nog meer bij ons verzekeren

Uw medewerkers zijn waardevol voor uw bedrijf

Goed werkgeverschap en zorg voor medewerkers is belangrijk. Ook als ze betrokken zijn bij een ongeval. Met de Goed Werkgeverschapsverzekering van Centraal Beheer zijn u en uw medewerkers verzekerd tegen de financiële risico’s van een ongeval. 

Meer informatie over goed werkgeverschap en onze verzekering

Architectenbureau NOAHH

"De Goed Werkgeverschapverzekering zorgt voor een betere gemoedsrust" vertelt Patrick Fransen, oprichter en directeur van Architectenbureau NOAHH. Lees het interview met Patrick Fransen, oprichter van een snelgroeiend architectenbureau.

GWS

E-book: Verzekerd van Goed Werkgeverschap

In het e-book komt u op een gemakkelijke manier meer te weten over Goed Werkgeverschap en wat dat betekent op het gebied van (bedrijfs)ongevallen. U leest bijvoorbeeld welke rol 'Het Nieuwe Werken' speelt en krijgt handige tips om daar op in te spelen.

Een beroepsfout blijft een risico

Ondanks uw kennis en expertise kan het voorkomen dat door een foute berekening de bouw stil komt te liggen. Dan beschermt onze Beroepsaansprakelijkheidsverzekering u tegen de gevolgen hiervan. U verzekert de financiële schade die uw opdrachtgever lijdt door een beroepsfout waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is afgestemd op De Nieuwe Regeling (DNR), het vak en de risico's van de architecten.