Zakelijke Zakenreis­verzekering

Uitgebreid en gemakkelijk verzekerd

  • De meereizende partner is gratis meeverzekerd
  • Een scherpe premie en géén eigen risico
  • Het is een doorlopende verzekering; U hoeft uw reis niet apart te melden
zakenreis verzekeren bedrijven

Wat is de Zakelijke Zakenreis­verzekering?

Gaan uw medewerkers regelmatig op zakenreis? Of bent u zelf vaak voor het werk op reis? Met onze doorlopende Zakelijke Zakenreisverzekering zorgt u voor een reis waarbij u goed verzekerd bent in alle landen van de wereld. Standaard verzekerd zijn rechtshulp, medische kosten, vervangend vervoer en verlies van uw bagage. De Zakelijke Zakenreisverzekering wordt bij Centraal Beheer de Zakenreisverzekering genoemd.
Problemen tijdens een zakenreis? Hulp op medisch vlak nodig? U kunt ons altijd bellen. U bereikt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week. U krijgt altijd een ervaren medewerker aan de telefoon. U hoort precies wat u het beste kunt doen. En wat u beter niet kunt doen.
Reist uw partner mee tijdens uw zakenreis? U hoeft hem of haar niet apart te verzekeren. Meereizende partners zijn ook verzekerd. U hoeft daar niet extra voor te betalen. Natuurlijk geldt dit ook voor meereizende partners van uw medewerkers.
De Zakenreisverzekering van Centraal Beheer Achmea is er voor:
  • Directe schade aan uw bagage of andere goederen.
  • Hulp en vergoeding bij een overlijden, ziekte of een ongeval.
  • Eerdere terugreis als in Nederland bepaalde familieleden overlijden of in levensgevaar zijn. Het gaat om ouders, opa’s en oma’s, kinderen, kleinkinderen, broers en zussen. U leest het in de voorwaarden.