Direct deskundig en persoonlijk contact

Maak kennis met het team

Het is fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren specialisten voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld vraagstuk over aansprakelijkheid of gewoon even sparren. Neem gerust contact met ons op.

Onze specialisten stellen zich graag aan u voor

Specialisten Zakelijke Schadeverzekeringen

Mohamed Rabhi

Mohamed Rabhi

"Ondernemingen vooruit helpen met bedrijfscontinuïteit & groei. Dat is wat ons dagelijks drijft bij Centraal Beheer. Onze accountmanagers zijn vakmensen maar in de eerste plaats de persoonlijke partner die iedere dag voor u klaar staat." (Salesmanager)                  

Denis Dobrjac

Denis Dobrnjac

"Als u schade heeft, wilt u dat dit goed wordt afgehandeld. Een goede verzekering is dan erg belangrijk om de continuïteit van de onderneming te bevorderen. Ik zet graag mijn expertise in om dit met u te bespreken en de best passende oplossing te vinden."                                                                                                               

Gerard van Manen

Gerard van Manen

"Voor mij is het belangrijk dat een ondernemer zich gehoord en geholpen voelt. Ik ben ervan overtuigd dat mijn collega's en ik de juiste kennis en expertise hebben om dit waar te maken!"                                                                                                                                                                                             

Wilma Rosevink-Hagen

Wilma Rosevink-Hagen

“Tijdens een vrijblijvend gesprek geef ik u advies over de noodzaak van schadeverzekeringen voor uw bedrijf, zodat bij eventuele calamiteiten de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt. Door mijn jarenlange ervaring kom ik samen met u altijd tot een passende oplossing.”                                                                                           

Susan van Werven portretfoto

Susan van Werven

"Door middel van persoonlijk contact ga ik graag samen met u op zoek naar de beste verzekeringsoplossing voor uw onderneming. Bent u nieuwsgierig? Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek." 

Marianne Smallegoor

Marianne Smallegoor

“Persoonlijk contact, daar hou ik van. Leg mij gerust uw vraag of probleem voor, ik denk graag met u mee!”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

John Winkel portretfoto

John Winkel

"Samen kijken om uw bedrijfsrisico's te verkleinen. Wat wilt u verzekeren en welk risico draagt u zelf? Door mijn ervaring in de verzekeringsbranche en uw ervaring in uw bedrijfssector komen we tot een passend pakket van schadeverzekeringen."                                                                                                                                 

Hendri Bastiaan

Hendri Bastiaan

"Samen met u kijk ik naar de risico’s die u en uw onderneming lopen, zodat u daarna goed geïnformeerd de verzekeringen kunt afsluiten die bij u en uw onderneming passen. Dat geeft rust en overzicht zodat u zich kunt focussen op uw onderneming."                                                                                                                                             

Specialisten Handel en Industrie

Bas van Bussel

Bas van Bussel

"Gaat het goed met u, dan gaat het goed met ons! Ik help u met inzicht in risico’s waardoor de bedrijfscontinuïteit beter wordt gewaarborgd. Dit gaat verder dan verzekeren. Een onverhoopte schade is een kans om onze belofte waar te maken. Zo kunt u zorgeloos ondernemen."

Eddy van Beek

Eddy van Beek

“Verzekeren is inzicht krijgen in de risico’s en afwegen of u dit wilt verzekeren. Niet te moeilijk maken, maar maak wel een keuze door er over na te denken. Als u vragen heeft, dan kunt u mij altijd bellen. Samen komen we er wel uit!”                                                                                                                                                                                           

Arnoud van der Bend

Arnoud van der Bend

“Het mooie aan mijn werk is de omgang met ondernemers. Dit begint met oprechte interesse in de mens en het bedrijf. En mijn streven om bedrijven te helpen met het realiseren van hun doelstellingen. Als ik daar een steentje aan mag bijdragen door bedrijven inzicht te geven in hun mogelijke risico’s, het borgen van hun continuïteit door het vinden van passende oplossingen en het voorkomen van vervelende verrassingen, is mijn dag geslaagd.”

Specialisten Bouw

Wilber hakman

Wilber Hakman

“Waar ik energie van krijg als bouwspecialist is om ondernemingen te helpen om de juiste keuzes te maken voor het verzekeren van hun ondernemersrisico. Ieder bedrijf is uniek. Ik help graag om de juiste verzekeringsoplossing te vinden. Ik krijg een voldaan gevoel wanneer er anders naar risico’s en preventie wordt gekeken. Risicomanagement en risicobeheer moeten de onderneming niet dichttimmeren, maar juist stimuleren in het ondernemerschap. Iedere directeur of DGA wil toch een gezond (groeiend) bedrijf met prima bedrijfsresultaten?”

Fabrice Vriezekolk

Fabrice Vriezekolk

"Ik kan genieten van de vele mooie ondernemersverhalen en het binnen mogen kijken bij de prachtige bedrijven van al onze klanten. Belangrijk is dat ik weet wat er speelt bij onze klanten en zodat ik daar mijn bediening zo goed mogelijk op kan aanpassen. Dat ik van betekenis kan zijn voor de continuïteit en zorgen weg kan nemen bij klanten geeft een goed gevoel."

Specialisten Transport

André Raggers portretfoto

André Raggers

"Samen zoeken naar de juiste inzichten en oplossingen om uw bedrijfsrisico's inzichtelijk te maken en te beperken, want verzekeren is niet altijd de juiste oplossing voor uw bedrijfscontinuïteit. Het geeft dan ook voldoening om samen met klant tot goede inzichten en oplossingen te komen in een mooi gesprek en mee te mogen kijken in de wereld van onze klanten om zodoende ook echt iets voor elkaar te kunnen betekenen."

Tim Borchers

Tim Borchers

"Bij Centraal Beheer help ik ondernemers graag verder. Dat doe ik door te luisteren, mee te denken en te doen! We zijn er écht voor onze klanten en we zorgen altijd voor een passende oplossing. Elke ondernemer is uniek en omdat we graag maatwerk leveren, maakt dat elke dag weer anders. Als onze klant tevreden is ben ik ook tevreden, dat geeft echt een goed gevoel!"

Michel Dorsman

Michel Dorsman

"Samen zoeken we naar de juiste oplossing om uw bedrijfsrisico te beperken, want verzekeren is niet altijd de juiste oplossing voor uw bedrijfscontinuïteit. Het is dan ook super gaaf om tot dit soort inzichten te komen na een goed gesprek. Mocht er dan toch een (kleine) schade ontstaan op een dag is er niets mooier om te zien hoe snel en kundig ons team schaderegeling dit verder afwikkelt met de klant."

Ingrid Huisman

Ingrid Huisman

“Mijn collega’s kenmerken mij als iemand die altijd wil helpen. Geen vraag is te gek! Loopt u ergens tegen aan of heeft u vragen welke risico’s er allemaal zijn binnen de goederenvervoer, werkmaterieelverhuur of touringcar? Dan zoek ik graag samen met u naar een oplossing voor uw onderneming!” 

Specialisten Zakelijke Dienstverlening

Harald Spijkerman

Harald Spijkerman

“De wereld wat betreft aansprakelijkheidsrisico’s verandert snel en ook de wet- en regelgeving die hierbij horen. Daarom ga ik graag met u in gesprek om deze risico’s in kaart te brengen. Energie krijg ik door ervaringen uit afgewikkelde claims te kunnen delen en zo schades te voorkomen.”

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

Er zal gekeken worden naar welke verzekering het beste past bij de diverse risico's. Iedere situatie is anders. Wij leggen u graag uit welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van een verzekering. En wat Centraal Beheer u te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Binnen uw MijnCB account kunt u al uw polissen digitaal bekijken. U ziet hier ook andere informatie, zoals notaverkeer.
Zorg dat duidelijk is welke algemene voorwaarden gelden. Als beide partijen een overeenkomst sluiten, dan hebben zij meestal elk hun eigen algemene voorwaarden. Als de andere partij haar algemene voorwaarden als eerste voorlegt en u maakt geen bezwaar, dan gelden die algemene voorwaarden. Bij een contract met een consument gelden hiervoor strengere wettelijke regels.
Denk hierbij aan belangrijke veranderingen die invloed kunnen hebben op uw verzekering. Bijvoorbeeld een fusie of overname of uitbreiding van de werkzaamheden. Meld de veranderingen bij 1 van onze medewerkers. Samen kijken wij met u naar een passende oplossing.

Wilt u in gesprek met een specialist?

Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw situatie en wensen. Wij denken graag met u mee! Bel ons gerust en vraag een gesprek aan.