Evenementen overheid

Een overzicht van alle evenementen die wij organiseren voor de overheid

Kennis delen en met elkaar in verbinding blijven

U krijgt als overheid te maken met veel regels en voorschriften. Onze specialisten houden alle ontwikkelingen scherp in de gaten. Wij vinden het belangrijk om u te informeren en te inspireren over belangrijke en actuele thema’s. Om kennis met elkaar te delen. En met elkaar in verbinding te blijven.

Onze evenementen op een rij

Summertour

Elke zomer organiseren wij de Summertour. In de maanden juli, augustus en september kunt u verschillende interessante en praktische online workshops volgen. Over bijvoorbeeld het behandelen van letselschadeclaims. Of aan de hand van een case beoordelen of een gemeente of provincie aansprakelijk is. Wilt u weten wanneer de nieuwe Summertour start? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Basiscursus verzekeren voor overheidsorganisaties

Deze 2-daagse cursus geeft u inzicht in de risico's van overheidsorganisaties. Interessant voor nieuwe medewerkers, maar ook relevant als opfriscursus voor bestaande medewerkers. Onze experts vertellen u over trends en ontwikkelingen op het gebied van risico's. En u hoort praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere overheidsorganisaties. Wilt u weten wanneer een nieuwe cursus start? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Themadag overheid

Wij vinden het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Tijdens de jaarlijkse thema­dag overheid ontmoeten we elkaar. En informeren en inspireren wij u over actuele thema’s. Op 3 november 2022 stond de thema­dag in het teken van vitaliteit. Erik Scherder, brein­professor, liet zien wat er nodig is om gezond oud te worden. Onze specialisten gaven masterclasses over letselschade en onder­mijning. 

Webinars

Elk jaar organiseren wij 1 of meerdere webinars. Over relevante vraagstukken die spelen binnen de overheid. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe webinars die wij organiseren? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Tot ziens op het volgende webinar!  

Klantbeoordelingen

Webinar overheid: aansprakelijkheid

webinar overheid aansprakelijkheid

Caroline Koekenbier, businesspartner Overheid, ging op 13 februari 2023 in gesprek met Laurien Dufour en Daphne Gouweloos van WIJ advocaten. Over de gevolgen van 3 jaar Covid op de arbeidsverhouding. En we praten over wegbeheerderaansprakelijkheid en de eigen verantwoordelijkheid van de weggebruiker.