Onderhandelen door een jurist

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Binnen 1 werkdag contact
 • Samen bepalen we de beste strategie
 • Een professional die alles voor u uit handen neemt
Ook als u geen klant bent
Laat een gespecialiseerde jurist voor u onderhandelen.
€ 699,-
éénmailg, ex. btw
De jurist verdiept zich eerst in uw situatie. Daarna wordt samen met u een strategie opgesteld. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken hoe we het beste de onderhandeling in kunnen gaan. De jurist van LegalGuard onderhandelt daarna voor u met de andere partij.

Wat is onderhandelen door een jurist?

Worden gemaakte afspraken niet nagekomen? Of is een aankoop niet goed geleverd? Of willen u en uw werknemer uit elkaar? In sommige situaties is de hulp van een jurist nood­zakelijk. Dan kunt u uw situatie uit handen geven aan een jurist van LegalGuard. Uw situatie wordt in behandeling genomen door een gespecialiseerde jurist. Het onder­handelen met de ander partij vindt plaats via brieven of telefonisch contact en als het niet anders kan bij elkaar aan tafel. Hier kunt u bij aanwezig zijn, maar dat hoeft niet. Wat u het beste uitkomt. Uw belangen zijn in vertrouwde handen.

Wij kiezen voor LegalGuard

LegalGuard is een initiatief van Achmea en biedt passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een onderdeel van Achmea en biedt betaalbare en passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. 
Voor iedereen die juridische hulp nodig heeft, maar hier niet voor verzekerd is.
U krijgt de beste juridische hulp die passend is bij uw situatie. De juristen zijn allemaal specialisten op hun rechtsgebied en hebben ruime ervaring. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op. De jurist bespreekt uw situatie met u. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. De jurist houdt u altijd op de hoogte.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
Bij ons vindt u specialisten voor:
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Met de jurist bepaalt u de beste strategie. Er wordt bijvoorbeeld gekeken hoe het beste te onderhandelen. De jurist van LegalGuard onderhandelt daarna voor u met de andere partij.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op .

Misschien ook wat voor u:

Incasso-diensten

Onbetwiste incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 299,- ex. btw

Online Compliance Software

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met wetten en regelgeving. Met deze compliance software bewaart u al uw keuringen en certificaten handig op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw