Heeft u een factuur verstuurd maar uw klant betaalt niet en reageert ook niet op de herinnering? Dan kunt u de incasso-dienst van LegalGuard inschakelen.

Wordt uw factuur niet betaald? 

Binnen één werkdag contact over uw openstaande vordering

Onbetwiste incassodiensten

U betaalt niets

 • Binnen 1 werkdag contact met een jurist
 • Gratis intakegesprek
 • Een incassospecialist behandelt uw vordering 
Ook als u geen klant bent
Betaalt uw klant niet? Heeft u naast de factuur ook een betalingsherinnering gestuurd? Maar de betaling blijft uit zonder opgaaf van reden? Dan wordt het tijd dat LegalGuard incassodienst u verder helpt met het innen van de factuur. U betaalt geen incassokosten. LegalGuard brengt de kosten bij een succesvolle inning alleen in rekening bij uw klant.
Gespecialiseerde juristen helpen met het innen van de factuur. En het kost u niets extra’s. Als de inning lukt dan brengt LegalGuard de kosten in rekening bij uw klant, de debiteur. Lukt het niet om de factuur zo te innen? Dan staat de mogelijkheid open om een juridische procedure te starten. 
Er is 1 uitzondering. U betaalt wel kosten als u de opdracht in de tussentijd intrekt. De incassokosten worden berekend volgens de Wet Incassokosten (WIK).
U betaalt ook de kosten als u besluit over te gaan tot een juridische procedure als de klant alsnog niet betaalt. Ook betaalt u de kosten bij een juridisch geschil. Denk hierbij aan een niet-betalende klant die vindt dat u geen goed werk geleverd heeft. Met juridisch advies kunnen wij u dan verder helpen.

Wij kiezen voor LegalGuard

LegalGuard is een initiatief van Achmea en biedt passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Hiervoor is u geen rechtsbijstand­verzekering nodig. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een onderdeel van Achmea en biedt betaalbare en passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. 
Voor iedereen die juridische hulp nodig heeft, maar hier niet voor verzekerd is.
U krijgt de beste juridische hulp die passend is bij uw situatie. De juristen zijn allemaal specialisten op hun rechtsgebied en hebben ruime ervaring. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op. De jurist bespreekt uw situatie met u. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. De jurist houdt u altijd op de hoogte.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
Bij ons vindt u specialisten voor:
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een betalingsherinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op .

Misschien ook wat voor u:

Vrouw bedankt jurist voor persoonlijk juridisch advies | Ondernemerswinkel

Persoonlijk juridisch advies 

Juridisch advies speciaal voor uw situatie. Een jurist bekijkt wat de beste vervolg­stappen voor u zijn. Neem gratis contact op hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 299,- ex. btw

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaardencheck

Leveringsvoorwaarden en Algemene voorwaarden check

Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een gespecialiseerde jurist uw algemene voor­waarden controleren. Voor een vast laag tarief.

Eénmalig € 259,- ex. btw

Vrouw achter laptop met compliancemanagement software | Compliance | Ondernemerswinkel

Compliancemanagement software

Heeft u uw compliancemanagement op orde? Bewaar belangrijke bedrijfsdocumenten veilig in de cloud met online compliance software. Alle wet- & regelgeving, certificaten & bedrijfs­processen.

Vanaf € 30,- per maand ex. btw