Samenwerken aan HR vraagstukken - Centraal Beheer Open

Open

Alle ruimte voor vernieuwing in HR

Open

Open Dialoog en Open HR-Portaal

Open helpt werkgevers en werknemers verder op de toekomst van werk. Als werkgever biedt Open u een netwerk waarin u met andere werkgevers kennis en ideeën uitwisselt. Dat noemen wij de Open Dialoog. Met professionals uit verschillende sectoren werkt u samen aan HR-vraagstukken. Voor uw medewerkers biedt Open het HR-Portaal met verschillende oplossingen om met hun eigen duurzaamheid aan de slag te gaan. En oplossingen waarmee u als werkgever met uw medewerkers communiceert, inspireert en motiveert om zelf aan de slag te gaan met eigen inzetbaarheid.
  • Nieuw inzicht in HR-vraagstukken
  • Leren van andere organisaties
  • Medewerkers helpen regie te pakken op inzetbaarheid
Lees alles over duurzame inzetbaarheid en
het programma In Bedrijf, voor en door ondernemers.

Meer informatie

Alles over Open

Aan de slag met Open

Open HR Portaal
Open HR Portaal
Met ons Open HR Portaal communiceert u eenvoudig met uw medewerkers. En geeft u hen inzicht en controle over hun eigen HR-zaken en mogelijkheden. Daarnaast helpt het Open HR Portaal u talent te ontwikkelen en te waarderen. En zo een aantrekkelijke werkgever te zijn.
Open Dialoog
Open Dialoog
Met Open Dialoog bieden wij u meer inzicht in strategische HR-vraagstukken en de impact daarvan op uw organisatie. We delen kennis. En gaan samen aan de slag. We doen inspiratie op en bedenken oplossingen voor HR-vraagstukken. Met een netwerk van werkgevers dat klein genoeg is om persoonlijk te zijn en groot genoeg om impact te hebben.

Ervaringen van andere deelnemers


Wilt u meer weten over Open? We gaan graag met u in gesprek. Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op.