Bruno Aravena Oviedo is adviseur inkomen en duurzame inzetbaarheid bij Centraal Beheer

Maak kennis met Bruno Aravena Oviedo

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. In deze aflevering gaan we mee met Bruno Aravena Oviedo, inkomens­adviseur bij Centraal Beheer. 2 keer per week coacht hij een team van 12-jarige jongens op het voet­balveld.  
24 jan 2022 2 minuten
Bruno Aravena Oviedo is adviseur inkomen en duurzame inzetbaarheid bij Centraal Beheer

Laatste man

Bruno neemt ons mee naar 1 van zijn voetbaltrainingen. ‘Lol hebben in voet­ballen staat voorop. Maar het is ook leuk om te leren hoe je als team wat kunt neerzetten. Ik heb zelf altijd in de verdediging gevoetbald. Als laatste man heb je een mooie positie en kan je overzicht houden. In mijn werk ben ik ook goed in staat om verder te kijken.’ Lees ook het interview met Bruno.

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!

Heeft u vragen?

Onze specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Neem gerust contact met ons op. Onze inkomensadviseurs stellen zich graag even aan u voor. 
Adviseur Inkomen en Duurzame Inzetbaarheid
Geschreven door Bruno Aravena Oviedo
Adviseur inkomen en duur­zame inzetbaarheid
Langdurig verzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben voor zowel werkgevers als (ex)werknemers. Ik help ondernemers om een passende oplossing te vinden voor deze risico's.