Geldzaken
Geldzaken

Uw droomhuis gevonden?

Heeft u uw droomhuis gevonden? De perfecte locatie. En een zonnige tuin op het zuiden. Gefeliciteerd! Wel zo fijn om van tevoren te weten dat u uw huis kunt blijven betalen. Wat er ook gebeurt.

  • 30 mrt 2017
  • 3 minuten
  • 0

Op zoek naar een hypotheek?

Wilt u een hypotheek die het u makkelijk maakt? Met onze Thuis Hypotheek kunt u per jaar 20% boetevrij aflossen.

Meer over de Thuis Hypotheek

Voorbereiden op toekomst

Veranderingen kunnen invloed hebben op uw financiële situatie. Bijvoorbeeld een scheiding of arbeidsongeschiktheid. Misschien kunt u de maandelijkse hypotheekkosten niet meer betalen. Gaat u misschien een woning kopen? Dan kunt u zich hierop voorbereiden. Hoe onvoorspelbaar de toekomst ook is!
Gezin in nieuw huis

Steeds voldoende inkomen

Raakt u werkloos of arbeidsongeschikt? Dan daalt uw inkomen. De maandelijkse kosten voor uw hypotheek dalen niet. U kunt zich verzekeren voor dit soort situaties. U krijgt dan een maandelijkse uitkering. Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek betalen.

NHG: een veilig gevoel

Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Dan kunt u bij veranderingen in uw financiële situatie hulp krijgen. Bijvoorbeeld als u de hypotheek tijdelijk niet kunt betalen. Of als u uw huis moet verkopen en een restschuld heeft. Met de NHG hoeft u die misschien niet te betalen.

Speciaal aanbevolen