vrouw achter laptop

Meld uw medewerkers eenvoudig ziek en beter

Arbeidsongeschikt zijn is nooit leuk. Voor uw medewerker niet, maar ook voor u niet. Daarom is het fijn als de administratie eromheen zo simpel mogelijk is. Met ons online Meldloket meldt u uw medewerkers snel ziek en beter.

Zakelijk 27 feb 2018 3 minuten

Geef 24/7 uw wijzigingen door

Ons online Meldloket maakt administratie gemakkelijk. Hier heeft u altijd toegang tot uw personeelsgegevens als u een Verzuimverzekering heeft bij Centraal Beheer. Maar u kunt ze hier ook heel eenvoudig invoeren en aanpassen. Deze wijzigingen worden automatisch verwerkt in onze administratie. Zo heeft u altijd een bijgewerkt overzicht. En wilt u meerdere wijzigingen doorgeven? Ook dat doet u in 1 keer online.

Verstuur uw WIA-meldingen via Verzuimsignaal

U heeft een WIA-verzekering (AOV voor uw Personeel). En u wilt een 42e-weeksmelding doen. Of uw medewerker ziek- of beter melden. Dit gebeurt nog via Verzuimsignaal. Hier kunt u 24 uur per dag inloggen. Waar u ook bent.

Wij passen automatisch de WIA-vergoeding aan

Wijzigt UWV iets aan de status van uw arbeidsongeschikte medewerker? Bijvoorbeeld de hoogte van het salaris? Of het arbeidsongeschiktheidspercentage? Dan hoeft u zelf niets te doen. Wij krijgen een melding van UWV en passen meteen de WIA-vergoeding van uw medewerker aan. Bent u eigenrisicodrager voor de WGA? Dan hoeft u hiervoor alleen een machtiging te ondertekenen. Voor alle andere WIA-verzekeringen hoeft u niets te doen.
vrouw op kantoor

Samenwerking met UWV

Dankzij onze samenwerking met UWV hebben wij inzicht in de SUAG (Status Uitkering Arbeidsgeschiktheid) gegevens. Hierdoor worden alle wijzigingen automatisch verwerkt en zijn alle vergoedingen altijd up to date. En is er minder kans op fouten. Zo houdt u tijd over voor uw eigen werk. Of om een bloemetje te sturen naar uw zieke medewerker.