Laptop en mobiel

Geen dag zonder laptop of mobiel

Een leven zonder laptop, tablet of mobiel. We kunnen het ons niet meer voorstellen. We gebruiken ze altijd en overal. Daarom is er ook meer kans op schade. Met een paar eenvoudige tips voorkomt u een hoop ellende.

Archief 17 apr 2018 2 minuten

Zorg voor goede bescherming

Een goede hoes, etui of laptoptas is belangrijk. Zeker als u of uw kinderen dagelijks een laptop of tablet mee naar het werk of naar school nemen. Denk dan ook aan een waterdichte bescherming. Want een fietstocht door de regen? Daar wordt uw laptop heel verdrietig van!

Pas op met kleine kinderen

Een laptop, tablet of mobiel is altijd erg interessant voor kinderen. Maar er valt nog weleens iets uit die kinderhandjes. Zoek daarom een veilige opbergplek waar het kleine grut niet zomaar bij kan. Zo kunt u zelf bepalen wanneer de laptop wordt gebruikt. Of u spreekt af dat u spelletjes op de tablet alleen samen doet. Dat is ook nog eens gezellig. En dan het oplaadsnoer: een favoriet struikelpunt! Met een kapotte laptop of mobiel als gevolg.

Een goede plek voorkomt schade

De broekzak is een favoriete plek voor een mobieltje. Toch niet altijd handig. Want een schermpje kan kromtrekken als uw mobiel de hele dag in uw achterzak zit. Ook sleutels zorgen nog weleens voor krassen op het scherm. Sleutels en uw mobiel: geen goede combinatie in uw broekzak of handtas!
groep met mobiele telefoon

Lees ook onze andere tips

De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. De meeste schades dus ook. Met onze tips bent u beter voorbereid.