De leukste apps voor een caravanvakantie

De leukste apps voor een caravanvakantie

De caravan: dat is allang niet meer die saaie sleurhut. Tegenwoordig is de caravan weer 'hip and (h)appening'! En met die handige apps wordt kamperen nog leuker!

Archief 18 apr 2018 2 minuten

Leuke campings met de ACSI-app

Bent u nog op zoek naar een leuke camping? Of wilt u alles weten over de camping waar u de komende vakantie naartoe gaat? Met de app van ACSI vindt u snel en eenvoudig informatie over allerlei campings door heel Europa. Ook ziet u wat andere kampeerders van de camping vonden.

Uw gasfles controleren met de Primagaz-app

Hoeveel gas zit er nog in de gasfles? Dat wordt heel eenvoudig met de app van Primagaz! Tik met uw hand tegen de gasfles en laat de app ‘meeluisteren’. De app laat dan zien hoeveel gas er nog in zit. Is de gasfles bijna leeg? Dan ziet u direct waar u in de buurt een nieuwe gasfles kunt kopen.

Creepy Campfire Tales

Bij een nachtelijk kampvuur horen natuurlijk enge verhalen. Creepy Campfire Tales heeft een hele serie enge kampvuurverhalen om de andere campinggasten de stuipen op het lijf te jagen. Tijdens het voorlezen van het verhaal kunt u met de app ook allerlei spannende geluiden laten horen. Een leuke app voor kinderen en tieners die wel van griezelen houden! De app is alleen geschikt voor iPhone.

iHandy waterpas

Een caravan moet natuurlijk waterpas staan. Met de iHandy heeft u altijd een waterpas bij de hand. Ook na de vakantie heel handig bij het klussen in huis! Geschikt voor iPhone en Android.

Meer leuke vakantie-apps

Benieuwd naar nog meer handige vakantie-apps? Lees dan 'Handige vakantie-apps'.