Diensten voor klanten en adviseurs

3 Handige tips

Diensten

Centraal Beheer heeft diensten voor particulieren en ondernemers. We hebben een paar handige tips verzameld waarmee jij je voordeel kunt doen. Voor jezelf en voor je klanten.

Van duurzaam woongemak tot laadpaal

Rondom duurzaam woongemak bieden we veel diensten aan. En sinds kort kan een klant ook een laadpaal voor een elektrische auto laten installeren. Al deze diensten zijn voor zowel particulieren als ondernemers beschikbaar.

Lekker bezig

Speciaal voor ondernemers hebben we ‘Lekker bezig’, gericht op duurzame inzetbaarheid met aandacht voor de werk-privébalans, loopbaan­ontwikkeling, leren en vitaliteit. Lekker Bezig bestaat uit een offline en een online programma om medewerkers te informeren en te enthousiasmeren. Een werkgever die zich aanmeldt, kiest zelf welke diensten hij voor zijn medewerkers wil inzetten. In totaal zijn er wel 1.000 trainingen, coaching en interventies via een gratis app waarin medewerkers zelf aan de slag kunnen. Adviseer je ondernemers? Dan is onze tip om dit programma verder te verkennen

Vaardigheidstraining diensten voor adviseurs

Adviseren over diensten vraagt misschien wat anders dan wat je gewend bent. Daarom werken we samen met Voorzie Consultancy van Avéro Achmea. Zij geven vaardigheidstrainingen voor diensten aan adviseurs en intermediaire organisaties. Daarmee leer je hoe je jouw rol als ‘trusted advisor’ voor je (zakelijke) klant nog beter kunt invullen. Het kan je helpen om een extra stap te zetten in de omslag van verzekeringsexpert naar dienstenadviseur. Vraag ernaar bij je accountmanager. Meer over de diensten van Avéro Achmea lees je hier.
Lees alle nieuwsberichten