Thuis vakantie vieren

Zo krijgt u het échte vakantiegevoel

Er zijn voldoende leuke dingen in uw buurt te doen. Bijvoorbeeld een museum of pretpark. Of maak een mooie wandeling in de natuur. Kent u bijvoorbeeld al de avontuurlijke Klompenpaden in Nederland?

Iedereen heeft wel een lijstje met dingen waar hij nooit aan toe komt. Dan is de vakantietijd er de perfecte periode voor. Ga een dagje vissen. Volg een cursus salsadansen. Huur een bootje op het IJsselmeer. Of doe vrijwilligerswerk. Zo maakt u ook nog eens een ander blij.

Zet een zwembadje op het gras. Koop een hangmat. Maak een lekkere smoothie of cocktail. Zo komt u direct in een vakantiestemming. Ook leuk: laat uw kinderen een nachtje kamperen in de tuin. Super spannend! Heeft u geen tuin? Zet dan een speeltentje in de woonkamer waarin ze mogen logeren.

Haal gewoon de vakantie in huis. Kook uw favoriete Italiaanse gerecht. Ga 's avonds gezellig met z'n allen rummikub spelen. Of doe met de kinderen campingspelletjes in de tuin.

Herinneringen maken een vakantie mooi. Koop een aandenken van een leuk dagje uit. Of maak een boek met leuke vakantiefoto’s. Dan kunt u na de vakantie nog samen nagenieten.