Archief
Archief

Welke reisverzekering heb ik nodig?

De vakantievoorpret. Wat houd ik er van! Aankomende zomer staat de westkust van Amerika op het programma. Naast de leuke voorbereidingen zijn er ook wat verplichte zaken te regelen. Zoals het invullen van een ESTA-formulier en het checken of afsluiten van de reisverzekering.

  • 27 apr 2018
  • 2 minuten
  • 0

Ga goed verzekerd op reis

Gaat u vaak op reis of een weekendje weg? Met onze flexibele Doorlopende Reisverzekering geniet u onbezorgd van uw vakantie.

Stel uw verzekering samen

Reisverzekeringen vergelijken

Als u zeker wilt weten welke reisverzekering voor jou het meest geschikt is ga dan even naar de website. Vul daar u reisgezelschap en reisduur in bij zowel de Kortlopende als Doorlopende reisverzekering en u ziet het snel genoeg. Zonde om te veel te betalen toch?
Vakantiehuisje in het groen

Doorlopende Reisverzekering

Ik ga naast de zomervakantie namelijk ook graag op wintersport en houd van stedentrips. Dus voor mij is het meest voordelig én gemakkelijk om een Doorlopende Reisverzekering te hebben. Dan kan ik altijd gaan en staan wanneer ik wil. Toch check ik altijd nog even voor vertrek of ik de juiste dekkingen heb. Voor Amerika is het bijvoorbeeld belangrijk om een aanvullende dekking op medische kosten af te sluiten. Dit vanwege de hoge zorgkosten in Amerika. 

Kortlopende Reisverzekering

Ik ben er even ingedoken. De Kortlopende Reisverzekering is echt bedoeld voor mensen die één keer per jaar een week op vakantie gaan. Gemiddeld genomen is bij vakanties van langer dan 1 week de Doorlopende Reisverzekering al goedkoper. Met de Kortlopende Reisverzekering kunt u ook groepen verzekeren. Dat is handig als u een bedrijfsuitje organiseert of met een groep vrienden een weekendje weggaat.

Speciaal aanbevolen