Archief
Archief

Welke reisverzekering heeft u nodig?

U gaat op vakantie. Naast de leuke voorbereidingen zijn er ook wat verplichte zaken te regelen. Het invullen van een ESTA-formulier en het checken of afsluiten van de reisverzekering bijvoorbeeld.

  • 27 apr 2018
  • 2 minuten
  • 0

Ga goed verzekerd op reis

Gaat u vaak op reis of een weekendje weg? Met onze flexibele Doorlopende Reisverzekering geniet u onbezorgd van uw vakantie.

Stel uw verzekering samen

Reisverzekeringen vergelijken

Als u zeker wilt weten welke reisverzekering voor jou het meest geschikt is ga dan even naar de website. Vul daar u reisgezelschap en reisduur in bij zowel de Kortlopende als Doorlopende reisverzekering en u ziet het snel genoeg. Zonde om te veel te betalen toch?

Vakantiehuisje in het groen

Doorlopende Reisverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op reis? Dan kan het voordelig en makkelijk zijn om een Doorlopende Reisverzekering te hebben. Dan kunt u altijd gaan en staan wanneer u wilt. Check altijd voor vertrek of u de juiste dekkingen heb. Voor Amerika is het bijvoorbeeld belangrijk om een aanvullende dekking op medische kosten af te sluiten. Dit vanwege de hoge zorgkosten in Amerika.

Kortlopende Reisverzekering

Een Kortlopende Reisverzekering is bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld één keer per jaar een week op vakantie gaan. Gemiddeld genomen is bij vakanties van langer dan 1 week de Doorlopende Reisverzekering al goedkoper. Met de Kortlopende Reisverzekering kunt u ook groepen verzekeren. Dat is handig als u een bedrijfsuitje organiseert of met een groep vrienden een weekendje weggaat.

Speciaal aanbevolen