Samen op reis

Welke reisverzekering heeft u nodig?

U gaat op vakantie. Naast de leuke voorbereidingen zijn er ook wat zaken te regelen. Het invullen van een ESTA-formulier en het checken of afsluiten van de reisverzekering bijvoorbeeld.

Archief 27 apr 2018 2 minuten

Reisverzekeringen vergelijken

Als u wilt weten welke reisverzekering voor u het meest geschikt is, ga dan even naar de website. Vul daar uw reisgezelschap en reisduur in bij zowel de Kortlopende als de Doorlopende Reisverzekering en u ziet het snel genoeg. Zonde om te veel te betalen, toch?

Vakantiehuisje in het groen

Doorlopende Reisverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op reis? Dan kan het voordelig en makkelijk zijn om een Doorlopende Reisverzekering te hebben. Dan kunt u gaan en staan waar u wilt. Check altijd voor vertrek of u de juiste dekkingen heeft. Voor Amerika is het bijvoorbeeld belangrijk om een aanvullende dekking voor medische kosten af te sluiten. Dit vanwege de hoge zorgkosten in Amerika.

Kortlopende Reisverzekering

Een Kortlopende Reisverzekering is bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld 1 keer per jaar een week op vakantie gaan. Gemiddeld genomen is bij vakanties van langer dan 1 week de Doorlopende Reisverzekering al goedkoper. Met de Kortlopende Reisverzekering kunt u ook groepen verzekeren. Dat is handig als u een bedrijfsuitje organiseert of met een groep vrienden een weekendje weg gaat.