Overlijdens­risico­verzekering verbeterd

Centraal Beheer versoepelt voorwaarden

Het is belangrijk dat een overlijdens­risico­verzekering (ORV) blijvend aansluit bij de wensen van uw klant. Met de ORV van Centraal Beheer kan dat. Bovendien verzekeren we bijna iedereen. Ook klanten met een chronische ziekte of een gevaarlijk beroep. En sinds kort hoeft een klant minder snel naar een keuring. Want we hebben de keuringsgrenzen verruimd.

Per 22 december hebben we de leeftijden en verzekerde bedragen verhoogd waarbij we klanten vragen naar een keuring te gaan. Ook passen we nu de regeling voor ex-kanker­patiënten toe: een klant hoeft niet meer altijd te melden dat hij kanker heeft gehad. Een toelichting hierop staat in de gezondheids­verklaring.

Keuringsgrenzen ORV
Helemaal op maat
Samen met uw klant maakt u de ORV helemaal op maat. Bij klanten die het belangrijk vinden om nu lagere maandlasten te hebben, past een variabele, leeftijds­afhankelijke premie,. Bij klanten die liever elke maand dezelfde premie willen, past een vaste premie. Wil uw klant 2 levens verzekeren? Dan sluit u eenvoudig 2 polissen. Dat kan praktischer en fiscaal aantrekkelijker zijn dan 1 gezamenlijke polis.
Makkelijk proces
U vraagt de ORV van Centraal Beheer eenvoudig aan via uw adviessoftware. Natuurlijk gaan we dan meteen voor u aan de slag. Meteen nadat de gezondheids­verklaring bij ons binnen is, geldt er direct een gratis voorlopige dekking.
Meer informatie
Contact met Centraal Beheer
Neem gerust contact op met uw account­manager via centraalbeheer.nl/accountmanagers. Of volg ons op LinkedIn via Centraal Beheer Adviseurs.
Lees alle nieuwsberichten