Verduurzamen van een VVE

Goed om te weten!

Goed nieuws voor adviseurs met klanten die te maken hebben met een Vereniging van Eigenaren. Met ingang van september begeleidt Centraal Beheer VvE’s met verduurzamen.
Verduurzamen

VvE’s verduurzamen: wat doen we dan precies?

Eigenlijk is het heel simpel: we begeleiden VvE’s bij het verduurzamen van A tot Z. Dat betekent dat we inzicht geven in de verschillende verduurzamingsmaatregelen, helpen bij het regelen van subsidies en de financiering tot aan hulp met het contracteren van de aannemer zodat het pand ook daadwerkelijk verduurzaamd wordt.

Waarom doet Centraal Beheer dit?

We willen onze klanten helpen met verduurzamen. Dat past binnen onze ambitie: Duurzaam Samen Leven. Daarbij horen ook VvE’s. Deze doelgroep stuit op wat extra uitdagingen als het om verduurzamen gaat, waardoor honderdduizenden Nederlanders in appartementen er tot op heden nog niet in slaagden energiebesparende maatregelen te nemen. Met onze ondersteuning en toegevoegde waarde willen we verduurzamen voor appartements­eigenaren toegankelijk en haalbaar maken. En daarmee dragen we ons steentje bij aan een duurzame samenleving. 

Met wie doen we dat?

Ons netwerk van partners bestaat uit energieadvies, fabrikanten, aannemers en installateurs. We gaan als integraal team met hen aan de slag. En geven zo een compleet advies.

Kijkje op de website

Bekijk meer informatie over het verduurzamen van uw VvE. In de brochure vindt u informatie over het stappenplan dat we volgen. En heeft u klanten die u hiermee kunt helpen? Neem gerust contact op met ons gespecialiseerde team in Apeldoorn: Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 055 798 8115. Of via e-mail vve.verduurzamen@centraalbeheer.nl. We helpen u graag verder.
Lees alle nieuwsberichten