Nieuwe campagne ‘Huis verduurzamen’

Centraal Beheer helpt je verder  

Centraal Beheer is gestart met een nieuwe campagne ‘Huis verduurzamen’. De campagne is gericht op consumenten. Het maakt daarbij niet uit of iemand al klant bij ons is. We helpen iedereen. En voor de financiering van duurzame oplossingen biedt de Leef Hypotheek mooie kansen.
Gemakkelijk verduurzamen met de online scan

Gemakkelijk verduurzamen met de online scan

Met onze commercial trekken we aandacht voor verduurzamen. Op onze website kunnen mensen met behulp van de online scan  gemakkelijk zien waar voor hun woning nog besparings­mogelijk­heden zijn. En ze kunnen direct aan slag met hulp van onze experts. Maar ook jij kunt helpen. Door in advies­gesprekken dit thema met de klant te bespreken.

Duurzaamheid is voor iedereen beschikbaar 

Of het nu gaat om zonnepanelen, een laadpaal of je huis isoleren. Iedereen kan nog wel een stapje maken met verduurzamen. Maar waar liggen de beste mogelijkheden? Op onze website  vinden klanten hierover veel informatie. We wijzen hen ook op de finan­cierings­mogelijk­heden  en we bieden (betaalde) hulp bij subsidie­aanvragen. Heb jij klanten die hiervoor in aanmerking komen? Verwijs ze gerust naar onze website voor ideeën over of hulp bij verduurzaming.

Financier verduurzaming met de Leef Hypotheek 

Met de Leef Hypotheek kan een klant bij ons tot 106% van de markt­waarde van de woning financieren. Dat geldt voor zowel bestaande als nieuwe woningen. Voor een woning van € 300.000, is hiervoor dan € 18.000 beschikbaar voor verduurzaming. En nog dit jaar komen we met een groen lening­deel voor de hypotheek. Dat maakt verduurzamen extra aantrekkelijk. 

Beterweters en verduurzaming

Dat we verduurzamen heel serieus nemen, komt ook terug in Beterweters blikken vooruit. Dit jaar hebben we hierover zelfs een vraag opgenomen. Bij hoeveel procent van de hypotheek­aanvragen wordt met de klant verduurzaming besproken in de maand december van 2023?

Heb jij jouw voorspelling al doorgegeven?

Lees alle nieuwsberichten