Tariefsaanpassing voor onze ORV

Vanaf 1 oktober 2023 ook splitsing polis mogelijk

Op 1 oktober passen wij de tarieven voor onze overlijdens­risico­verzekeringen aan. Dat is vooral interessant voor verzekerden tot 40 jaar. Ook is het vanaf dan mogelijk om de polis te laten splitsen als klanten uit elkaar gaan.

Het tarief wordt beter voor verzekerden tot 40 jaar

ORV

Vooral voor verzekerden tot 40 jaar voeren we een mooie premieverlaging door voor dalende overlijdens­risico­verzekeringen tot 6 ton. Dit geldt voor zowel de premie op 1 als op 2 levens. Onze annuïtair dalende ORV staat hiermee op de 1e of 2e plaats in de markt. Ook voor gelijkblijvende ORV’s met klanten in dezelfde leeftijds­categorie verbetert het tarief enigszins. Vergelijk de premies in uw advies­software en oordeel zelf! De nieuwe tarieven gaan op 1 oktober in.

ORV polis splitsen is voortaan ook mogelijk

Voor klanten die uit elkaar gaan, kunt u de overlijdensrisicoverzekering voortaan laten splitsen. Dit regelt u eenvoudig en snel via onze ORV desk: risicoverzekeringen@centraalbeheer.nl. Meer informatie vindt u vanaf 1 oktober op onze website

Onze ORV voucheractie loopt nog tot 1 januari 2024

Alle kantoren met een leverings- en bemiddelings­overeenkomst (L&B) bij Centraal Beheer én een aansluiting op HDN kregen 4 vouchers van € 100,-. U mag deze weggeven aan klanten die een nieuwe ORV afsluiten. Deze actie loopt nog tot eind van het jaar. Alle informatie hierover vindt u op onze website.

Wilt u ook onze ORV kunnen afsluiten?

Maar heeft u nog niet de juiste overeenkomst? Neem dan contact op met uw accountmanager. Die helpt u graag verder.
Lees alle nieuwsberichten