100 euro cadeau bij een ORV

Unieke actie

Alle kantoren met een leverings- en bemiddelingsovereenkomst (L&B) bij Centraal Beheer én een aansluiting op HDN kregen 2 vouchers van € 100,-. Ze mogen deze cadeau geven aan klanten die een nieuwe ORV afsluiten.

Geef 100 euro cadeau aan uw klant

Gezin met schommel

Met de ORV voucher laten we u en uw klant kennismaken met onze overlijdens­risico­verzekering. Tijdens de actieperiode mag u klanten, die een overlijdens­risico­verzekering bij Centraal Beheer afsluiten, blij maken met € 100,- cadeau.

Alleen voor kantoren met een L&B én HDN

Deze actie is beschikbaar voor alle kantoren die een L&B met ons hebben afgesloten én die een aansluiting op HDN hebben. Heeft u geen L&B of bent u niet op HDN aangesloten, dan kunt u niet aan deze actie deelnemen. 

De actie startte op 13 juni

Wij stuurden toen alle kantoren die hiervoor in aanmerking komen een e-mail. Daarin stonden de links naar 2 vouchers om te downloaden en door te sturen aan uw klant. 

De actie wordt verlengd tot en met 31 december 2023

We willen zoveel mogelijk klanten blij maken. Met de zomer voor de deur zijn veel mensen op vakantie. Daarom wordt deze actie verlengd. Komt uw kantoor in aanmerking voor de actie? Dan ontvangt u voor eind juli van ons een nieuwe mail, waarmee u de vouchers kunt downloaden. Hierin staat ook een link naar de actievoorwaarden.

Klanten kunnen hun vouchers indienen tot en met 15 februari 2024

Ook de eerder uitgegeven vouchers, met een geldigheidsdatum van 15 september, blijven geldig. Op de vouchers die u na 31 juli download, staat de nieuwe geldigheidsdatum.

Uw accountmanager helpt u met deze actie

Kunt u de e-mail niet meer terugvinden? Of heeft u een andere vraag over deze actie? Neem dan contact op met uw accountmanager. Of met onze ORV desk op (013) 462 2483, van 08.30 tot 17.00 uur.
Lees alle nieuwsberichten