ORV op 2 levens

Nu ook af te sluiten bij Centraal Beheer

Met ingang van 6 juli introduceert Centraal Beheer de overlijdensrisicoverzekering op 2 levens. En we verbeteren de voorlopig dekking. Hiermee maken we het producten­palet voor ORV verder compleet.
Veel adviseurs vroegen ons de afgelopen tijd naar de mogelijkheid om ook een over­lijdens­risico op 2 levens te kunnen afsluiten. We zijn trots dat we u deze mogelijkheid nu kunnen bieden. Met deze mogelijkheid kunt u nog beter inspelen op de klantbehoefte. U vraagt een ORV eenvoudig aan via HDN.

Uitgebreide voorlopige dekking tot 6 maanden

Op 6 juli verbeteren we ook de voorlopige dekking. Na het insturen van de gezond­heids­verklaring geldt een ongevallendekking. Na de medische acceptatie geldt een volledige dekking. En de voorlopige dekking is uitgebreid naar maximaal 6 maanden. Meer daarover leest u hier

De ORV desk biedt ondersteuning

U kunt de ORV desk rechtstreeks benaderen voor:

  • Afhandelen van mutaties van een lopende aanvraag ( tot 3 maanden na aanvraag)
  • Spoedverzoeken voor acceptatie
  • Het voorbespreken van potentiële klant. Binnen dit traject heeft u contact met de medisch adviseur om een indicatie te krijgen of de klant geaccepteerd kan worden.

De ORV desk is bereikbaar op (013) 462 24 83, van 08.30 tot 17.00 uur. Of via mail: risicoverzekeringen@centraalbeheer.nl. Meer informatie over de ORV desk vindt u hier.

Heeft u nog geen overeenkomst voor ORV?

Dan is dat eenvoudig te regelen. Is uw kantoor aangesloten bij een serviceprovider? In dat geval heeft u een apart leverings- en bemiddelingsovereenkomst nodig. Deze kunt u via mail direct aanvragen bij onze commercieel product- en relatiemanager Marcel de Wit: Marcel.de.wit@centraalbeheer.nl

Lees ook het interview met Marcel de Wit

In dit artikel spreekt hij over de toekomst en de mogelijkheden van de over­lijdens­risico­verzekering.
Lees alle nieuwsberichten