Uw klanten helpen met verduurzamen

Dit zijn onze tips

Bijna de helft van de 4 miljoen huiseigenaren is nog niet bezig met verduurzaming. En 1 op de 5 huizenbezitters kan verduurzaming niet zelf betalen, volgens een recent onderzoek in Trouw. Centraal Beheer denkt actief mee met klanten die hun huis willen verduurzamen. Op onze site hebben we hiervoor veel tips en mogelijkheden beschikbaar. Bent u hierover al met uw klanten in gesprek?

Zonnepanelen

Verduurzamen van een woning is goed voor het klimaat, het kan kosten besparen én het zorgt voor meer wooncomfort. Een extra voordeel is dat de woning in waarde kan stijgen. Centraal Beheer helpt klanten met het verduurzamen van hun woning. Van financiering tot installatie.

Kent u onze handige rekentools al?
Voor zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dak- en vloerisolatie hebben we handige rekentools op onze site staan. En bekijk ook eens de mogelijkheden voor een groen dak of het verduurzamen van een jaren 30 woning. Voor elke woning zijn er mogelijkheden!

Help uw klant op weg
Als het om financieel advies over duurzame maatregelen gaat, bent u de perfecte gesprekspartner. Ga hierover met uw klanten in gesprek. Bijvoorbeeld door aan te geven dat wij de hypotheek kunnen verhogen tot 106% van de woningwaarde als een klant energiebesparende voorzieningen wil financieren. Alle mogelijkheden vindt u terug op onze website.

Lees alle nieuwsberichten