Uiterste aanleverdata 2022

Alle data op een rij

Wilt u een aanvraag nog in 2022 afronden? Wij hebben alle uiterste data voor u op een rijtje gezet. Zodat wij uw aanvraag of verzoek dit jaar nog kunnen afhandelen. 
Wij doen er alles aan om uw aanvraag nog in 2022 succesvol te verwerken. De uiterste aanleverdata zijn zo laat mogelijk in het jaar gepland. Let op! Bent u aangesloten bij een serviceprovider dan gelden wellicht andere aanlevertermijnen.

Belangrijke data voor nieuwe verstrekkingen

9 december 2022: uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier als de hypotheek nog in 2022 moet passeren. Noodzakelijk is dat de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.

20 december 2022: uiterste aanleverdatum van een getekende bindende offerte om te kunnen passeren in 2022.

22 december 2022: uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2022 (geldt ook voor wijzigingen op bestaande hypotheken). Noodzakelijk is dat de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.

23 december 2022: uiterste datum/tijdstip voor het doorgeven van een passeerdatum in 2022.

Overige belangrijke data

15 december 2022: uiterste aanleverdatum voor een aanvraag Hoofdelijk Ontslag (i.c.m. omzetting en/of met of zonder verhoging) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2022. Noodzakelijk is dat alle dossierstukken worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.

11 december 2022: De uiterste datum voor extra aflossen via een handmatige over­boeking. Alleen bij ontvangst van het bedrag tot en met 11 december, garanderen wij dat de extra aflossing nog op de jaaropgave 2022 staat. Let op: dit geldt alleen als de klant meer dan 210% van de maandtermijn van de hypotheek overmaakt en het geen hybride- of spaarhypotheek betreft.

20 december 2022: De uiterste datum voor extra aflossen via Mijn Centraal Beheer. Alleen bij ontvangst van het bedrag tot en met 20 december, garanderen wij dat de extra aflossing nog op de jaaropgave 2022 staat. Let op: dit geldt alleen indien de klant meer dan 210% van de maandtermijn van de hypotheek overmaakt en het geen hybride- of spaarhypotheek betreft.

22 december 2022: de uiterste ontvangstdatum voor volledig ingevulde en ondertekende declaratieformulieren (inclusief alle correcte facturen) via e-mail en/of post. Als uw klant nog voor 01-01-2023 het geld wil ontvangen en/of aan de aannemer wil betalen.

27 december 2022: de uiterste ontvangstdatum voor volledig ingevulde en ondertekende declaratieformulieren (inclusief alle correcte facturen) via Mijn Centraal Beheer. Als uw klant nog voor 01-01-2023 het geld wil ontvangen en/of aan de aannemer wil betalen.

Lees alle nieuwsberichten