Gezin bij openhaard met kerst

Voorkom kerstmissers met deze 5 tips

U kent het wel. Kerstverlichting in de knoop, overal kaarsvet, Bello hangt in de boom en uw huis stinkt naar gourmet. Voorkom kerstleed met deze 5 tips.

Thuis 1 dec 2017 2 minuten

Tips tegen kerstmissers:

Kerstlichtjes uit de knoop

Stoom uit uw oren als de kerstverlichting weer eens in de knoop zit? Om de kerstlichtjes ontward te houden, kunt u een plankje afzagen en daar de kerstverlichting omheen doen. Of u doet ze om een lege keukenrol. Zo gaat u zonder stress de volgende kerst in.

Verwijder afgedropen kaarsvet

Gezellig zo’n kerstdiner. Maar dan valt de kandelaar om en zit alles onder het kaarsvet. Alles dat u nodig heeft is een strijkijzer en keukenpapier.

Af, Bello!

Zult u net zien; een plaatje van een kerstboom. Bello vindt hem net zo prachtig en hengelt de versiering eruit. Kan gebeuren. Hang aan de onderkant van de boom onbreekbare versiering en houd het gezellig.

Pas op voor struikelgevaar

Zou jammer zijn als u ’Even Apeldoorn’ moet bellen vanwege een struikelongelukje van de buurman. Voorkom dit en werk de snoeren van uw sfeerlampjes goed weg.

Spiritus tegen stank 

Tweede Kerstdag lekker gourmetten? Gezellig! Stinkt vaak wel een beetje. Doe spiritus met een spons in een emmer en weg zijn de vieze luchtjes.
Gekke luchtjes in huis