Aflossen hypotheek en aanvullend pensioenopbouw 

Alles onder 1 dak

Als adviseur wilt u uw klanten financiële producten kunnen aanbieden die passen bij hun situatie en wensen. 

Flexibiliteit is het sleutelwoord

Als adviseur wilt u uw klanten financiële producten kunnen aanbieden die passen bij hun situatie en wensen. Flexibiliteit is daarbij het sleutelwoord. Zowel op hypotheek- als pensioengebied sluit het aanbod van Centraal Beheer hier goed op aan. Een pluspunt is dat u voor uw klanten alles onder 1 dak kunt onderbrengen, of het nu gaat om aanvullend pensioen of de hypotheek. 

Voordelen Leef Hypotheek

De Leef Hypotheek heeft verschillende voordelen. Zo is het voor uw klanten mogelijk om onbeperkt en kosteloos af te lossen, zolang het geld uit eigen middelen komt. Zeker bij een stijging van het inkomen of na het ontvangen van een groter geldbedrag, bijvoorbeeld na het ontvangen van een erfenis, biedt dit goede mogelijkheden voor het verlagen van maandlasten.

Komt uw klant door het aflossen in een lagere risicoklasse? In die situatie wordt de rente automatisch aangepast. De flexibiliteit van de Leef Hypotheek is daarnaast terug te zien in de optie tot rentemiddelen. Hiermee kunt u bij toekomstige rentewijzigingen het beste scenario voor uw klant uitstippelen. Een mogelijkheid die niet meer door iedere geldverstrekker wordt aangeboden. 

Flexibiliteit Extra Pensioen Opbouw

Naast onbeperkt extra aflossen op de hypotheek is het via Centraal Beheer ook mogelijk om fiscaal vriendelijk extra kapitaal op te bouwen voor later. Dit is onder andere geschikt voor de inleg van vrijkomend lijfrentekapitaal, jaarruimte en stakingswinst. Uw klant kan op een geblokkeerde rekening sparen, beleggen of een combinatie daarvan.


Sparen

De spaarcomponent van ons Extra Pensioen Opbouw product heeft één van de hoogste rentes van Nederland. Uw klant heeft keuze uit 1 vaste rente in een deposito of een variabele rente. Uiteraard is een combinatie van beide ook mogelijk. De minimale inleg bij een deposito is € 500.

Beleggen

Naast sparen kan extra pensioen opgebouwd worden door gespreid te beleggen in fondsen. Het aanbod bestaat uit 4 mixfondsen, 2 obligatie¬fondsen en 2 wereldwijde aandelen¬fondsen. Met deze selectie heeft u alle vrijheid om de belegging af te stemmen op het profiel van uw klant en zijn beleggingshorizon.

Heeft uw klant in eerste instantie voor een Variabele Renterekening gekozen, maar wil hij of zij later toch (deels) beleggen? Geen probleem. Uw klant dient eerst een kennis- en ervaringstoets te maken. Switchen tussen deze opties is eenvoudig en kan op ieder moment. 

Extra Pensioen Opbouw krijgt 5 sterren

Bij het opbouwen van pensioen spelen kosten voor een spaar- of beleggingsproduct een belangrijke rol. Zeker op langere termijn kunnen hoge kosten veel invloed hebben op het rendement. In dat kader zijn we dan ook trots op de 5 uit 5 sterren van onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView. Deze klinkende review heeft betrekking op de voorwaarden en tarieven van Extra Pensioen Opbouw bij Centraal Beheer.

Meer weten?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden op hypotheekgebied? Neem gerust contact op met onze accountmanagers. Zij helpen u graag verder. Bekijk hier het overzicht van onze accountmanagers.

Gaat uw vraag over Extra Pensioen Opbouw bij Centraal Beheer? We informeren u graag via (055) 579 8023. Onze collega’s van de afdeling Financiële Diensten zijn er van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Behalve op feestdagen. U kunt ook een e-mail sturen naar: bemiddelaars@centraalbeheer.nl.