Uiterste aanleverdata 2020

Het einde van 2020 komt dichterbij. Een drukke tijd breekt aan: voor u én voor ons.

Wilt u een aanvraag nog in 2020 rondmaken? 

Wilt u een aanvraag nog in 2020 rondmaken? 

Wij hebben alle uiterste data voor u op een rijtje gezet. Zodat wij uw aanvraag of verzoek dit jaar nog kunnen afhandelen. 

In veel gevallen zijn de normen in 2021 een verruiming ten opzichte van 2020. Mocht u of uw klant toch iets in 2020 af willen wikkelen, houd dan rekening met onderstaande uiterste data. Wij doen er alles aan om uw aanvraag nog in 2020 succesvol te verwerken. Zoals u kunt lezen leggen we de uiterste aanleverdata zo laat mogelijk in het jaar. 

Let op! Bent u aangesloten bij een serviceprovider dan gelden wellicht andere aanlevertermijnen.

Belangrijke data voor nieuwe verstrekkingen

Wilt u nog gebruik maken van de normen van 2020, vragen wij u het renteaanbod op tijd aan te vragen en de benodigde documenten binnen de gestelde termijn aan te leveren. Zo kunnen wij de bindende offerte nog in 2020 uitbrengen. De volgende data zijn belangrijk:

  • 16 december 2020: Uiterste aanleverdatum voor een aanvraag Hoofdelijk Ontslag (i.c.m. omzetting met of zonder verhoging) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2020. Noodzakelijk is dat alle dossierstukken worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 18 december 2020: Uiterste ontvangstdatum van volledig ingevulde en ondertekende declaratieformulieren (inclusief alle correcte facturen) per e-mail en/of post indien u wenst de gelden nog voor 01-01-2021 te ontvangen en/of aan uw aannemer te voldoen. Dien uw rekeningen in via uw Mijn Leninginzicht. Wij verwerken deze 1 werkdag sneller.
  • 20 december 2020: Uiterste datum voor extra terugbetalen via mijnleninginzicht.nl. Alleen bij ontvangst van het bedrag tot en met 20 december, garanderen wij dat de extra terugbetaling nog op de jaaropgave 2020 staat. Let op, dit geldt alleen indien uw relatie meer dan 210% van de maandtermijn van de hypotheek overmaakt en het geen hybride- of spaarhypotheek betreft.
  • 21 december 2020: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier indien de hypotheek nog in 2020 dient te passeren. Noodzakelijk is dat de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.
  • 22 december 2020: Uiterste aanleverdatum (voor wijzigingen op bestaande hypotheken) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2020. Deze garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 23 december 2020: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier per e-mail voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2020. Ook voor deze dossiers geldt dat het dossier zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.
  • 24 december 2020: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2020. Noodzakelijk is dat de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 28 december 2020: Uiterste aanleverdatum van een getekende bindende offerte om te kunnen passeren in 2020.
  • 29 december 2020 vóór 12:00 uur: Uiterste datum voor het doorgeven van een passeerdatum in 2020.
Lees alle nieuwsberichten