Prijsdaling annuïtair dalende ORV

Tarief in top 3

Met ingang van 28 november hanteren wij nieuwe tarieven voor onze over­lijdens­risico­verzekeringen. Onze annuïtair dalende verzekering staat in de top 3 van de goed­koopste ORV.

Aantrekkelijk tarief voor annuïtair dalende ORV

Onze annuïtair dalende ORV is namelijk goedkoper geworden. Dat is goed nieuws voor een aantal klantgroepen. We laten u graag 2 voorbeelden zien. 

ORV op 1 leven: Martine 35 jaar
ORV op 2 levens: Frank en Anouk 34 en 35 jaar

Sluit eenvoudig onze ORV

Dit doet u gewoon met uw eigen adviespakket (Adviesbox, DIAS, Figlo of Findesk). Maak daarbij gebruik van uw aanstellingsnummer. Dat nummer stond in onze mail die u vorige week ontving. Binnen 24 uur na acceptatie ontvangt u de polis via HDN.

Heeft u nog geen overeenkomst voor ORV?

Dat is eenvoudig te regelen. Is uw kantoor aangesloten bij een serviceprovider? Dan heeft u een aparte leverings- en bemiddelingsovereenkomst nodig. Neem daarvoor contact op met onze commercieel product- en relatiemanager Marcel de Wit: Marcel.de.wit@centraalbeheer.nl

De ORV desk biedt ondersteuning

U kunt onze ORV desk rechtstreeks benaderen voor:
  • Afhandelen van mutaties van een lopende aanvraag ( tot 3 maanden na aanvraag)
  • Spoedverzoeken voor acceptatie
  • Het voorbespreken van potentiële klanten, bijvoorbeeld om een indicatie te krijgen of de klant (medisch) geaccepteerd kan worden.
De ORV desk is op werkdagen bereikbaar op (013) 462 24 83, van 08.30 tot 17.00 uur. Of via mail: risicoverzekeringen@centraalbeheer.nl. Meer informatie over de ORV desk vindt u hier.
Lees alle nieuwsberichten