Volg uw aanvragen

Met Mijn Leninginzicht voor adviseurs

Het is vaak een bijzonder moment als u via HDN de hypotheekaanvraag voor uw klant heeft gedaan. Dan is het fijn als u tijdens het acceptatieproces op de hoogte blijft van de status van de aanvraag. Wilt u uitgebreidere informatie dan dat HDN biedt? Met een aanstelling bij ons kan dat via Mijn Leninginzicht voor adviseurs.

Hoe werkt het?

Via Mijn Leninginzicht voor adviseurs voert u uw tussenpersoon- en aanvraagnummer in. U vindt deze nummers terug in de hypotheek­aanvraag van HDN. Uw tussen­persoon­nummer is te vinden in elke HDN-aanvraag die u voor Centraal Beheer instuurt bij 'tussenpersoon'. Het staat ook in uw adviespakket geregistreerd onder 'aanstellings­nummer' voor het label. Voor elk label heeft u dus een ander nummer.

Het procesverloop geeft inzicht

Op een overzichtelijke manier ziet u het procesverloop van de hypotheekaanvraag in fases weergegeven. Ook ziet u in welke fase van het proces de aanvraag zich op dat moment bevindt met de verwachte behandeldatum.

De status van aangeleverde documenten is helder

Ook is weergegeven welke dossierstukken zijn ontvangen en welke zijn goedgekeurd. De eerste beoordeling wordt uitgevoerd als het dossier compleet is.

Contact met Centraal Beheer

Neem gerust contact op met uw account­manager. Of volg ons op LinkedIn via Centraal Beheer Adviseurs.