Campagne oversluiters

Laat hem niet aan uw aandacht ontsnappen

In mei start Centraal Beheer een nieuwe consumenten­campagne, gericht op de oversluiters­markt. Tijdens deze campagne bezoekt onze mobiele escaperoom ook veel adviseurs.

Nieuwe campagne

Regiewagen

Onze nieuwe campagne is gericht op over­sluiters. We maken klanten erop attent dat het voor hen interessant kan zijn om de hypotheek over te sluiten. Bijvoorbeeld om de maandelijkse kosten te verlagen. Of om een bedrag bij te lenen voor het verbouwen of verduurzamen van hun huis.

De nieuwe campagne leidt er hopelijk toe dat u de komende maanden meer vragen van klanten rondom oversluiten krijgt. Daarom verwijzen we u graag naar onze pagina op de website. Hier vindt u onze vernieuwde informatie die klanten de weg wijst rondom de mogelijkheden die Centraal Beheer biedt als het om oversluiten gaat. En heeft u onze radiocommercial nog niet gehoord? Beluister hem hier!

Aandacht voor de adviseur

Tijdens de actieperiode laten we u graag nader kennismaken met het merk Centraal Beheer. Daarvoor hebben we een mobiele escaperoom ingericht die rondrijdt door Nederland. Hierin kan een aantal van u een leuk en spannend spel spelen met collega’s. Het gaat daarbij nu eens niet om onze producten, maar gewoon om even een leuk en gezellig moment samen te hebben. 

De mobiele escaperoom: EK-finale voetbal ‘88

Het spel speelt zich af op 25 juni 1988, 1 uur voor de EK voetbalfinale tussen Nederland en de Sovjet Unie. In de regiewagen bij het Olympisch Stadion in München stoot technicus Eddie zijn koffie over de apparatuur waardoor de verbinding met Hilversum wegvalt. In de paniek om het op te lossen rent hij naar buiten waarbij de deur van de regiewagen achter hem in het slot valt. Ook dat nog! Echt een ‘Even Apeldoorn bellen’-momentje dus. Uw taak is om binnen 1 uur de verbinding te herstellen, zodat miljoenen Nederlanders de kampioenswedstrijd live kunnen volgen. Nieuwsgierig? Bekijk dan de teaser.

Komt de escaperoom ook naar uw kantoor?

Vanaf 16 mei rijdt de escaperoom door Nederland. Onze account­managers regelen de planning. Daarbij proberen we zoveel mogelijk kantoren langs te gaan. We hopen dat u begrijpt dat we in 6 weken lang niet alle kantoren kunnen bezoeken. Kunt u echt niet wachten om met elkaar dit teamuitje mee te maken? Neem dan zelf even contact op met uw account­manager van Centraal Beheer en vraag naar de mogelijkheden.
Lees alle nieuwsberichten