Duurzaamheid regelen met de hypotheek

Nieuwe campagne zet in op verduurzamen

Centraal Beheer is gestart met een nieuwe campagne met als thema ‘even je huis ver­duur­zamen’. Het maakt daarbij niet uit of iemand al klant bij ons is. We helpen iedereen. En voor de financiering van duurzame oplossingen biedt de Leef Hypotheek mooie kansen.
We laten zien dat beginnen met verduurzamen gemakkelijk is

We laten zien dat beginnen met verduurzamen gemakkelijk is

In onze nieuwe campagne tonen we mensen die tijdens een wachtmoment van de gelegenheid gebruikmaken om te beginnen met verduurzamen. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering of voor een verrassingsfeestje. We wijzen klanten op onze online scan, waar een klant binnen 1 minuut de mogelijkheden voor zijn woning ziet. En ze kunnen, tegen een vergoeding van € 49,-, een persoonlijk adviesgesprek aanvragen met een expert. Zo laten we zien dat Centraal Beheer het verduurzamen van de woning voor iedereen bereikbaar maakt.

Duurzaamheid is voor iedereen beschikbaar 

Of het nu gaat om zonnepanelen, een laadpaal of je huis isoleren. Iedereen kan nog wel een stapje maken met verduurzamen. Maar je huis verduurzamen doe je niet ‘even’. Dus weten waar je kunt beginnen is de eerste stap. Op onze website  vinden klanten hierover veel informatie. We wijzen hen op de financieringsmogelijkheden en we bieden (betaalde) hulp bij subsidieaanvragen. Heeft u klanten die hiervoor in aanmerking komen? Verwijs ze gerust naar onze website voor ideeën over of hulp bij verduurzaming.

Financier verduurzaming met de Leef Hypotheek 

Wist u dat uw klant met de Leef Hypotheek bij ons tot 106% van de marktwaarde van de woning kan financieren? Dat geldt voor zowel bestaande als nieuwe woningen. Die 6% extra is bedoeld om te investeren in duurzame oplossingen. Met een hypotheek van 3 ton, is hiervoor al € 18.000,- beschikbaar. Dus bent u met een klant in gesprek over een nieuwe woning, of een verbouwing? Denk dan ook eens aan de (financiële) mogelijkheden voor verduurzaming. De voorwaarden vindt u hier.
Lees alle nieuwsberichten