Rentekorting met Groen Leningdeel

0,8% korting voor nieuwe en bestaande klanten

Centraal Beheer heeft een Groen Leningdeel ontwikkeld met 0,8% korting op de rente. Het gaat om een bedrag van maximaal 25.000 euro dat de klant gebruikt om zijn huis te verduurzamen. De klant moet deze lening in 15 jaar aflossen. Dit aanbod is voor nieuwe hypotheken en voor klanten die aanvullend lenen om te verduurzamen.

Het Groen Leningdeel in het kort

Groen leningdeel
  • De actuele rentekorting op het Groen Leningdeel is 0,8%.
  • De klant ontvangt de korting gedurende de rentevastperiode (max 15 jaar)
  • Deze lening is annuïtair of lineair
  • Het maximaal leningbedrag is € 25.000
  • De maximale looptijd is 15 jaar
  • De rente kan door de korting niet lager worden dan 0%
  • De lening kan uit meerdere leningdelen bestaan (tot maximaal € 25.000)
  • Automatische renteverlaging bij verlaging van de risicoklasse
Een kort overzicht van de mogelijkheden van duurzaam wonen staat op onze handige infographic
De complete voorwaarden vindt u hier terug op onze website.

Centraal Beheer gaat verder met verduurzaming

Verduurzaming is voor Centraal Beheer belangrijk. Naast de duurzaamheids­korting hebben we vanaf mei ook een ‘groene pagina’ in ons rente-aanbod. Daarmee wijzen we klanten op de mogelijkheden voor verduurzaming. 

En kent u onze online scan al? Daarmee kunt u samen met uw klant in 2 minuten bekijken welke mogelijkheden er voor verduurzaming in zijn situatie liggen. Ook voor de financiering hebben we oplossingen. Naast het nieuwe Groen Leningdeel, kan een klant ook tot 106% van de woningwaarde financieren om (meer) te verduurzamen.

Investeren in duurzaamheid loont

Extra investeren in duurzaam woongemak leidt voor de bewoners tot lagere energielasten en een comfortabelere woning. Een bijkomend voordeel is dat zowel eigenaren als hypotheek­verstrekkers profijt hebben van goede en met veilige materialen verduurzaamde woningen. Het komt ten goede aan de waarde van de woningen, het wooncomfort, de verhandel­baarheid, maar ook de kwaliteit en risico­beheersing van de Nederlandse woningportefeuille.
Lees alle nieuwsberichten