Van kapitaal naar uitkering

Gewoon online, zonder offerte

Uw klant adviseren over een pensioen- of lijfrente­uitkering is vaak een tijdrovende klus. Centraal Beheer maakt het u makkelijker. Bij ons hoeft u geen offerte aan te vragen. U voert gewoon de gegevens en wensen van uw klant in op onze website. Daar ziet u direct welke uitkering uw klant krijgt. Tevreden met de uitkomst? Ook het afsluiten is eenvoudiger dan ooit.

Prima pensioen­uitkering

Met Garantie Inkomen Pensioen van Centraal Beheer is uw klant verzekerd van een prima pensioen­uitkering. Afhankelijk van het pensioen­kapitaal kan uw klant kiezen uit verschillende uitkerings­vormen. De eerste jaren een hogere uitkering? Of juist een geleidelijk stijgende uitkering? Ook dat is mogelijk.

Kapitalen samenvoegen

Heeft uw klant via verschillende werkgevers een pensioen­kapitaal opgebouwd? Dan is het wel zo praktisch om die samen in 1 uitkering om te zetten. Bij Garantie Inkomen Pensioen maakt het niet uit bij welke bank of verzekeraar de kapitalen zijn opgebouwd. U voegt ze, ook gewoon online, makkelijk samen. Uw klant ziet meteen op welke maandelijkse uitkering hij kan rekenen. 

Lijfrente­kapitaal

Ook een lijfrente­kapitaal kunt u bij Centraal Beheer omzetten in een uitkering, als aanvulling op de AOW en het pensioen van uw klant. Of om de periode tot de AOW-leeftijd te overbruggen. Is het lijfrente­kapitaal opgebouwd onder het oud regime? Dan kan uw klant ook kiezen voor een tijdelijke uitkering, of de uitkeringen schenken. Het product om een lijfrente­kapitaal uit te keren is Garantie Inkomen Lijfrente. Ontdek hoe eenvoudig u een berekening maakt.

In 3 stappen geregeld

Of het nu om een pensioenkapitaal of een lijfrentekapitaal gaat, u regelt de uitkering voor uw klant in 3 stappen:

  1. Maak een berekening voor uw klant.
  2. Neem de uitkomst over op het aanvraagformulier.
  3. E-mail het formulier naar bemiddelaars@centraalbeheer.nl.

De rest regelen wij!

Heeft u onze leverings- en bemiddelingsvoorwaarden nog niet getekend? Neem dan eerst even contact met ons op. Bel (055) 579 8023 of stuur e-mail.

Lees alle nieuwsberichten