Even voorstellen… Marcel de Wit: accountmanager

Accountmanager

Centraal Beheer heeft met ingang van dit jaar een eigen accountmanager voor overlijdensrisicoverzekeringen en 3e pijler-oplossingen. Marcel de Wit werkte al eerder bij Centraal Beheer en andere merken van Achmea.

Marcel de Wit

Hoe is het om terug te komen?
“Het is fijn om terug te zijn bij Centraal Beheer. De klant staat centraal. Dat merk je aan alles. En daar voel ik me bij thuis. Nu ga ik me inzetten om adviseurs erin mee te nemen dat wij een mooie complete overlijdens­risico­propositie hebben. Ik heb al wat gesprekken gevoerd en de eerste samenwerkingen zijn opgestart.”

Hoe ziet het productenpalet eruit?
“Wij hebben vanaf dit jaar een compleet productenpalet op ORV-gebied met een gelijkblijvende en  een variabele premie. Én binnenkort ook de mogelijkheid om 2 levens op 1 polis te sluiten. Daarnaast hebben we korte lijnen, een heel goed medisch proces, en adviseurs kunnen straks rechtstreeks met onze backoffice communiceren.” 

Wat brengt Centraal Beheer de adviseurs?
“Een aantal kantoren ziet ons nog als direct writer, maar in toenemende mate verschuift dat beeld naar businesspartner. Veel adviseurs weten nog niet dat zij ook de mogelijkheid hebben om onze ORV te sluiten. De kracht van Centraal Beheer is dat wij van oudsher goed zijn in klantcontact. Klanten bellen ons regelmatig met adviesvragen. Omdat wij zelf geen advies mogen geven, verwijzen we deze klanten door naar de met ons samenwerkende adviseurs. Zo genereren wij dan leads voor onze adviseurs.” 

Wat zou jij adviseurs nog willen zeggen?
“Ik zou het mooi vinden als we met elkaar in gesprek kunnen blijven over het totale klantbeeld. En wij hebben daarvoor meer oplossingen te bieden dan alleen hypotheken. Ik ondersteun adviseurs graag bij het verbreden van hun portefeuille door ook oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld de 3e pijler en levens­verzekeringen aan te bieden.” 

Kan iedereen de ORV van Centraal Beheer al sluiten?
“Als je de leverings- en bemiddelings­voorwaarden hebt getekend, mag je direct voor Centraal Beheer de ORV sluiten. Heb je nog vragen over hoe het proces gaat? Neem dan even contact met mij op: marcel.de.wit@achmea.nl of bel 06 535 293 36. Ik help je graag!”

Ik wil graag in gesprek blijven over het totale klantbeeld”
Marcel de Wit
Lees alle nieuwsberichten