Doe mee met Beterweters

Geef uw voorspelling door voor Beterweters blikken vooruit!

De uitzending van Beterweters blikken vooruit maakte in maart weer veel los. We hebben een update voor u. En u kunt nog snel uw voorspelling doorgeven.

Onze razende reporters hebben een update

Ed de Vries en Jasper Koenraads maakten speciaal voor u een korte update. Bekijk hem hier.

Hoe staat het ervoor?

In het 1e kwartaal van 2023 was de gemiddelde verkoopprijs van een woning 416.786 euro. Bart Aben van Hypothekerkhof zit er slechts 262 euro vanaf. Als het zo blijft maakt hij grote kans op de Beterweters blikken vooruit award.

In het 1e kwartaal van 2023 is er ongeveer 18 miljard aan nieuw hypotheekgeld verstrekt. Als het zo doorgaat komen we op 72,3 miljard uit. En dat is gunstig voor Arno Holtkamp van Holtkamp Financieel Advies. Met 72 miljard zit hij erg dichtbij.

Op 11 mei was de gemiddelde NGH hypotheekrente (10-jaars annuïtair) 3,61%. En daar zit Mark Dekker van de Hypotheekshop slechts 1 basispunt vanaf. Wordt hij straks de Beterweter van 2023?

Doe uw voorspelling!

U kunt nog meedoen tot 1 juli. Hoe eerder u voorspelt, hoe groter de kans dat u wint. Bij een gelijke voorspelling wint degene die het eerste zijn inzending verstuurde.

Kijk de uitzending terug

Heeft u nog inspiratie nodig?  Kijk de enerverende uitzending terug,  met veel nieuws en spannende voorspellingen over de woning- en hypotheekmarkt.
Kijk hier de uitzending terug.
Lees alle nieuwsberichten