Heeft u al een voorspelling gedaan?

Doe mee met Beterweters Blikken Vooruit

Al veel adviseurs hebben zich gemeld in de strijd om de ‘beterweter’ van 2022 te worden. Heeft u al een voorspelling gedaan? Zo niet, dan is het nog niet te laat. De competitie is in volle gang.

Beterweters trofee

Om een slimme voorspelling te doen, kunnen we u aanbevelen om de uitzending van Beterweters Blikken Vooruit terug te kijken. Naast een goede inhoudelijke update, doet u vast inspiratie op voor uw eigen voorspelling.

Tussenstanden

In de competitie gaat het om 3 vragen. Dit is de tussenstand per vraag.

  • In maart 2022 (meest recente stand) was de gemiddelde verkoopprijs van een woning 426.183 euro. Jeroen van ’t Pijnaker van Jeroen Hypotheekadvies zit daar nu het dichtste bij.
  • Het 1e kwartaal van 2022 werd er iets meer dan 26 miljard euro aan nieuw hypotheekgeld verstrekt. Als dit zo door gaat, komen we eind van dit jaar uit op iets meer dan 104 miljard euro. Deze adviseurs zitten daar nu heel dichtbij: Rene de Kuiper (Finzie Zoetermeer), Niels Dokter (Dokter & van Heuven Hypotheekadvies), Wim de Klein (Klein Adviesgroep) en Rob Timmermans (Impact).
  • De gemiddelde 10-jaars NHG rente annuïtair is op dit moment 2,58%. Als dat zo is op 31 december 2022 dan is J.H.G. Migchielsen (Finsafe) een echte kanshebber voor de award.

Geef uw voorspelling aan ons door

Dat kan heel eenvoudig via onze speciale actiepagina. Daag uw collega’s uit en deel de link met hen. Een competitie wordt immers nog leuker als je het er met elkaar over kunt hebben. En dat er – ook in de media – over Beterweters gesproken wordt, blijkt ook uit een verslag op de website van InFinance
Lees alle nieuwsberichten