Laatste oproep voor Beterweters

Meedoen kan nog tot 1 juli! 

Al veel adviseurs hebben hun voorspelling voor Beterweters aan ons doorgegeven. En de eerste kanshebbers zijn in beeld. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe het voor 1 juli!
Jasper daagt u uit!

Jasper daagt u uit!

Dit is uw laatste kans om mee te doen met Beterweters Blikken Vooruit. Jasper, onze razende reporter doet een laatste oproep in zijn vlog. En mocht u onze uitzending nog niet hebben bekeken, bevelen we aan om dat alsnog te doen. Daarmee krijgt u een goede update én tips die helpen om uw voorspelling te doen. Kijk de uitzending hier terug.
Voorspel en win onze trofee

Voorspel en win onze trofee

Eind mei ontving de winnaar van 2021 John Korthouwer (midden) de trofee uit handen van Rob Buijs (l) en Paul Bänziger (r)
Wie wil hem nu niet in zijn kantoor hebben? De Beterweterstrofee kan van u zijn. Het enige dat u hoeft te doen is een antwoord te geven op onze 3 vragen. Meedoen kan via deze pagina.

De actuele tussenstand helpt met uw voorspelling

Vraag 1: gemiddelde woningprijs
In april was de gemiddelde woningprijs € 429.020,-. Als dit op 31 december zo is dan heeft Danny Zeegers van HZ Adviesgroep op € 20,- na het bij het juiste eind. Maar ook Sander Verschoor van De Hypotheekweter zit erg dicht in de buurt.

Over vraag 2, het totaal volume hypotheekgeld, hebben wij op dit moment geen actuele gegevens.

Vraag 3: gemiddelde 10-jaars hypotheekrente NHG annuïtair
Op 1 juni was dit 2,94%. Onvoorstelbaar vergeleken met het tarief van 31 december van afgelopen jaar toen het 0,93% was. Als het tarief van 1 juni ook op 31 december van 2022 2,94% is dan zijn er maar liefst 4 adviseurs die de winnaar kunnen worden: Marc Strootman van NHP, Dhr. R. de Vaal van Vaal Financiele Diensten, Maaike Verhoef van Advies met M.I.N.T. en S. Agterhof van Morgage Support.

Meedoen kan nog tot 1 juli.

Lees alle nieuwsberichten