Beterweters blikken vooruit 2023

Nieuwe editie Beterweters blikken vooruit

Doet u ook dit jaar weer mee?

Aanmelden

Wat brengt 2023 op het gebied van vastgoed, hypotheken en financieel advies?

2022 werd een uitzonderlijk jaar in hypotheek­land. Wat gaat 2023 brengen op het gebied van vastgoed, hypotheken en financieel advies? De markt is aan het afkoelen… de rente is volop in beweging... Hoe gaat u daarmee om als hypotheek­adviseur? Experts Paul de Vries, Tom van der Geest, Alex Erlings en Paul Bänziger delen hun visie. En ze gaan de strijd met elkaar aan. Wie van de 4 is de grootste ‘beterweter’? Ook u kunt strijden om deze titel. Weet u het beter dan de experts in de studio?

Tijdens de uitzending maken we ook de winnaar van de Beterweters blikken vooruit 2022 award bekend. We hopen dat we de award live aan de winnaar kunnen uitreiken.

Gastvrouw van Beterweters blikken vooruit is presentatrice Astrid Joosten, bekend van vele televisieprogramma's zoals 2 voor 12, Jongbloed en Joosten en Alles draait om geld. Naast presentatrice is Astrid Joosten een betrokken en serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer voor bedrijfsleven en overheid.

Aanmelden

Vul het formulier in om u aan te melden voor het online evenement 'Beterweters blikken vooruit' op 8 maart. Klik op de knop 'aanmelden' onderaan de pagina om de registratie te voltooien. Na uw aanmelding krijgt u een bevestigings­mail.
Ik meld me aan Lees alle nieuwsberichten