Aanstelling voor 3e pijler

Regel toegang met 1 telefoontje

Centraal Beheer biedt u meer dan alleen hypotheken. Als u een samenwerking voor hypotheken met ons heeft, kunt u namelijk ook eenvoudig overlijdens­risico­verzekeringen en 3e pijler-producten sluiten.

3e pijler

Alle kantoren met een rechtstreekse aanstelling voor hypotheken, hebben automatisch toegang tot ons complete productenpalet. Op de speciale pagina voor adviseurs vindt u gemakkelijk de weg naar ORV-, lijfrente- en pensioenproducten. 

Gunstige effect van stijgende rente

De rente is aan het stijgen. Voor een aantal producten biedt dat ook voordelen. Bijvoorbeeld voor lijfrentes of extra pensioeninkomen is een stijgende rente gunstig, omdat de klant daarmee meer geld krijgt voor zijn opgebouwd kapitaal. Mogelijk heeft u ook klanten die binnenkort met pensioen gaan en die afgelopen periode hun uitkering hebben uitgesteld vanwege de lage rentestand. Die kunt u nu ook eenvoudig een 3e pijler­product van Centraal Beheer aanbieden.

Hoe werkt het?

Een nieuwe overeenkomst is niet nodig. U kunt de producten al sluiten, ook als de samenwerking via een serviceprovider loopt. Het enige dat u nodig heeft, is een ander aanstellings­nummer. Met 1 telefoontje regelt u de toegang. Binnen 24 uur ontvangt u het juiste aanstellings­nummer. En u krijgt ook meteen de telefoon­nummers van de afdelingen, zoals de acceptatiedesk ORV.

Regel uw toegang met 1 telefoontje

Vraag uw aanstellings­nummer eenvoudig op bij Marcel de Wit (06 535 29 336) of bij de collega’s van Financiële Diensten (055 579 8023). Zij helpen u graag op weg.
Lees alle nieuwsberichten