AOV specialist Alexandra

Alexandra Willemse

Maak kennis met Alexandra Willemse, AOV-specialist bij Centraal Beheer. Met ruim 22 jaar aan ervaring helpt ze ondernemers op het gebied van arbeidsongeschiktheid. 

Ondernemers helpen met het maken van de juiste keuze

Welke oplossingen bij arbeidsongeschiktheid zijn er? En welke past bij uw situatie? Welke risico’s zijn er? Maar ook, hoe verkleint u de kans op arbeidsongeschiktheid? Alexandra helpt u graag verder, met handige tips, maar ook concreet met een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ruim 22 jaar in het vak

Alexandra werkt al ruim 22 jaar bij Centraal Beheer. Nog elke dag vol plezier en energie. Met haar ruime ervaring en kennis helpt ze ondernemers met alle betrokkenheid verder op het gebied van arbeidsongeschiktheid. “Een AOV afsluiten doe je niet dagelijks. En is best lastig. Wat wil je verzekeren? Wat houdt dat in? Ik maak dit inzichtelijk. Zo komen we tot een oplossing die de ondernemer begrijpt en bij hem of haar past. ”
Beeldbellen met AOV specialist
Ik ben vooral goed in het uitleggen van ingewikkelde onderwerpen. Zo komen we tot een oplossing die u begrijpt en bij u past.