twee-mannen-praten-in-autogarage

Uitgebreide service aan uw klanten met het AutoZeker­Pakket

Partnership met Centraal Beheer

 • U biedt uw klanten een goede autoverzekering met snelle service bij schadeherstel
 • U krijgt extra inkomsten
 • U versterkt uw merk en service. Centraal Beheer staat bekend om de goede voorwaarden en dienstverlening

Het Autozeker pakket: meerwaarde voor uw klant, inkomsten voor u

U gaat met ons een bijzonder partnership aan. Bij de verkoop van een auto, kunt u uw klant meteen onze autoverzekering aanbieden. Uw klant heeft een goede autoverzekering tegen een scherpe premie. Als er wat is, dan wordt uw klant altijd uitstekend geholpen. Centraal Beheer staat bekend om de goede service en dienstverlening. En voor elke verkochte verzekering ontvangt u een vergoeding.

Uw klant komt eerst naar u toe als hij schade heeft

Uw klant heeft dus altijd 1 aanspreekpunt: Uw bedrijf. De klant brengt zijn auto bij u om de schade te laten herstellen. U geeft uw klant een leenauto mee en u zorgt ervoor dat de schade wordt gerepareerd. De kosten van het herstel of van de leenauto, handelen u en het schadebedrijf direct met ons af. Het kost uw klant geen tijd, hij hoeft niets te regelen en kan de auto als die klaar is gewoon weer op komen halen.

Worden we partners?

Dan helpen wij u en uw medewerkers met trainingen over de verzekeringen, verkoopondersteuning en aantrekkelijke acties waar u aan mee kunt doen. Wij praten graag met u verder om te kijken of we beiden interesse hebben in een samenwerking.

Partners worden? Zo werkt het

Dan leren we elkaar kennen en bespreken de mogelijkheden van samenwerking. Wij kijken ook naar de capaciteit en kennis binnen uw bedrijf. En welke visie u heeft op klantenservice en op persoonlijk contact.
Zowel u als Centraal Beheer ziet het zitten en hebben de juiste verwachtingen van elkaar. We ronden dan de samenwerking op papier af via een contract. Wij melden u ook aan voor inschrijving in het register van de Autoriteit financiële Markten (AFM). Nadat u bent ingeschreven, kunt u onze autoverzekeringen aan uw klant verkopen.
Wij starten met het trainen van uw medewerkers en/of uzelf. Dat gaat om trainingen over de inhoud van de autoverzekering. Zo heeft u de wettelijk noodzakelijke kennis in huis om deze verzekering te mogen aanbieden aan uw klanten. Ook helpen wij u met verkooptrainingen, communicatiemiddelen en acties. Materialen in uw showroom horen daar bij. U krijgt uw eigen accountmanager waarmee u regelmatig contact heeft. U kunt hem of haar rechtstreeks bellen of mailen bij vragen.
Met onze toestemming kunt u het Centraal Beheer keurmerk ‘Autozeker’ aanbrengen op bijvoorbeeld uw pand of in uw communicatie-uitingen. Wij leveren u hiervoor het logo van dit door ons gemaakte keurmerk.
U en uw medewerkers zijn nu klaar om de autoverzekering aan uw klanten aan te bieden en u kunt van start. Dit kunnen particuliere klanten zijn, maar ook zakelijke. Zelfs een auto met een grijs kenteken kunt u verzekeren. Via ons online offerteprogramma kunt u direct aan tafel de premie van de verzekering voor uw klant uitrekenen. U ontvangt een vergoeding voor elke verzekering die u verkoopt.
U bent het 1e aanspreekpunt voor uw klanten als er sprake is van een schade aan de auto. Uw naam en contactgegevens staan op de polis. Zij bellen u, niet ons. Dat is echt klantenbinding! Wij handelen de rest af. Ook voor wat betreft de kosten die u of het herstelbedrijf hebben gemaakt.

Voordelen voor uw klant op een rij

 • 1 aanspreekpunt.
 • Scherpe premie, geen poliskosten.
 • Vervangend vervoer bij schade.
 • Particuliere klant:
 • Aanschafwaarderegeling van 3 jaar.
 • Geen eisen voor een alarminstallatie tot € 75.000,- (inclusief btw).
 • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar bij schade en pech.
 • Zakelijke klant:
 • De zakelijke auto is een personenauto: aanschafwaarderegeling van 3 jaar.
 • De zakelijke auto is een bestelauto: nieuwwaarderegeling van 1 jaar.
 • Geen eisen voor een alarminstallatie tot € 70.000,- (exclusief btw).
Wilt u alles weten over de varianten waaruit uw klant kan kiezen? En de mogelijke aanvullende dekkingen? Ga dan naar de particuliere autoverzekering en de zakelijke autoverzekering. Hier vindt u ook brochures over de verzekeringen, voorwaarden en meer.

Al onze producten en oplossingen voor de autobranche

Centraal Beheer heeft 1 pakket voor de autobranche. Los daarvan bieden wij alle autobedrijven de mogelijkheid tot een partnership, het doel: de meest complete service aan uw klant.

Automotive Pakket

Voor autodealers en -handelaren, schadeherstelbedrijven, garages en andere bedrijven in de automotive branche met 1 of meer vestigingen en gemiddeld meer dan 100 auto’s in voorraad.