MerijnStormVanLeeuwen

Merijn Storm van Leeuwen - Podcast Sleutelmomenten #11

Ronnie Overgoor praat met Merijn Storm van Leeuwen over hoe hij zijn bedrijf runt en welke momenten voor hem bepalend waren voor zijn groei als ondernemer.
15 nov 2022 26 minuten

Wie is Merijn Storm van Leeuwen?

Merijn heeft al eerder een bouwbedrijf opgestart, waarbij hij veel woningen en hotels bouwde. Het liefst werkte hij aan grote projecten zonder al teveel budgetlimitaties. Met zijn huidige bedrijf Unbrick wil hij de huidige woningmarkt 'hacken' en laten zien dat je met hout goed en goedkoop kunt bouwen. Op dit moment maakt hij huizen in het hogere segment en voor vakantieparken, waar de woningen goed getest kunnen worden. En innoveren kan hij met deze woningen. Beslissingen kunnen in het bedrijf snel genomen worden, waarbij hij vooral op zijn eigen intuïtie afgaat.

"Als wij hadden geluisterd wat de bouw al jaren deed, waren we hier nooit gekomen. We hebben zo vaak nee gehoord. Laat je niet afleiden, ook al zegt de rest van de wereld nee."

Beluister de podcast op Spotify.

MerijnStormVanLeeuwen

Podcast Sleutelmomenten - Merijn Storm van Leeuwen

Over naar je intuïtie luisteren als ondernemer en de branche op de kop zetten met je product

Meer inspiratie?

Bent u ondernemer of wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Wij helpen u graag verder met tips, informatie en inspiratie om van uw bedrijf een succes te maken.