Frederike Cernoia, eigenaar van Portisa

In de toekomst kiezen voor Portisa, niet voor 'een' prefab badkamer

Dát is de ondernemersdroom van eigenaar en directeur Frederike Cernoia van Portisa. In deze aflevering van de reeks ‘Het Gezicht Achter' vertelt ze haar verhaal.
11 mei 2022 10 minuten

Over deze aflevering

Portisa is een van origine Italiaanse producent van prefab badkamers voor de woning- en utiliteitsbouw. Door scherpe strategische keuzes te maken helpt eigenaar en directeur Frederike Cernoia focus te brengen op weg naar het behalen van haar ondernemersdroom: een soortnaam maken van Portisa. Ontdek haar verhaal in deze mini-documentaire.

Lees ook het interview met Frederike Cernoia

In 8 jaar tijd wist Portisa zijn omzet te verdertienvoudigen. Twee beslissingen waren daarbij cruciaal, legt eigenaar en directeur Frederike Cernoia in dit interview uit. ‘We hebben de assemblage naar eigen land gehaald én nemen alleen nog opdrachten aan waar we echt goed in zijn. In het volledige interview lees je over Portisa's eerste opdracht, hoe Frederike Cernoia met oplossingen kwam voor strategische uitdagingen en lees je hoe zij samen met haar team invulling geeft aan haar ambities voor de toekomst.

Maak groeiambities waar met Groeiversneller

Door u anders te laten kijken, denken en doen, zet u uw groeiambities om in een concreet actieplan. Helemaal op één lijn met waar u met uw bedrijf naartoe wilt. Lees alles over ons programma voor ondernemers met de ambitie om te groeien.